“Bayramlar birlik ve beraberliğin simgesidir”

29 Ekim 2012 19:03

Mübarek Kurban Bayramı  Isparta’da sakin geçti. Kayda değer bir olay yaşanmadı. Siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinde binlerce kişi birbirleriyle bayramlaşarak birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergilediler.

Kurban Bayramı münasebetiyle, Valilik, Belediye, Siyasi Partiler, Sivil Toplum Örgütlerinde çeşitli bayramlaşma törenleri gerçekleştirildi. Valiliğin ve Belediye’nin bayramlaşma töreni hariç, törenlerin çoğu, kurbanlıkların birinci bayram günü kesilmesinden dolayı bayramın ikinci günü gerçekleştirildi. Bu doğrultuda; Valiliğin bayramlaşma töreni bayramın birinci günü saat 13.30’da başlarken, diğer kurum ve kuruluşların bayramlaşmaları ise bayramın ikinci günü yapıldı.

Belediye’de bayramlaşma bayramın birinci günü saat 14.00 15.00 saatleri arasında yapıldı. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın belediyeye gelen herkesin bayramını kutladı. Öte yandan, Ak Parti, CHP, MHP ve diğer siyasi partiler de bayramın ikinci günü bayramlaşma programlarını gerçekleştirdiler.

PARTİLER ARASI ZİYARETLER

Siyasi partilerdeki geleneksel bayramlaşmalar çerçevesinde Ak Parti'yi, CHP heyeti ziyaret etti. Daha sonra ise Ak Parti heyeti MHP ve Saadet Partisi'ni ziyaret etti.

Kurban Bayramı’nın ilk gününde CHP İl Başkanı Vedat Şenol ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret ettiler. CHP heyetini Ak Parti Milletvekilleri Recep Özel, Süreyya Sadi Bilgiç ve İl Başkanı Nuri Uzaktaş karşıladı. Samimi diyalogların yaşandığı bayram ziyaretinde Isparta’nın sorunları görüşüldü.

Daha sonra Ak Parti Milletvekilleri Recep Özel, Süreyya Sadi Bilgiç, İl Başkanı Nuri Uzaktaş, Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İl Başkanlığını ziyaret ettiler. Son olarak ise Ak Parti heyeti, Saadet Partisi İl Başkanlığını ziyaret ettiler.

Bu haber 789 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...