DP’den MHP’ye aday misillemesi

19 Şubat 2015 17:01

Hüseyin Dede’yi MHP’ye kaptıran Demokrat Parti(DP), karşılık vermeye hazırlanıyor. MHP Üyesi ve eski Ispartaspor Yöneticilerinden Ercan Turan’ın DP’den Milletvekili Adayı gösterileceği öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta  Hüseyin Dede’yi MHP’ye kaptıran Demokrat Parti, karşı harekete geçerek, MHP’den bir transfer yaptı. MHP Üyesi ve eski Ispartaspor Yöneticisi Ercan Turan’ın partisinden istifa ettiği ve Demokrat Parti’den Isparta Milletvekili adayı olacağı öğrenildi. Geçtiğimiz hafta sonu Demokrat Parti Bursa İl Kongresi’ne katılan Turan’ın burada Genel Başkan Gültekin Uysal ile görüştüğü ve adaylığı için onay aldığı belirtildi.

DEMİREL’İN PARTİSİNİN BAYRAĞINI DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ

Adaylığı konusunda açıklama yapan Ercan Turan, derdinin makam ve mevki olmadığını vurguladı. Süleyman Demirel’in partisinin bayrağını devam ettirmek için 2015 milletvekilliği seçimlerinde aday olacağını belirten Turan, “Isparta’da ekmek yiyoruz. Ona borcumuzu böyle ödemek istiyoruz. Seçilip seçilmeme derdimiz yok. Öyle bir derdimiz olsa başka partiden aday adayı olurduk” dedi.

LEVENT DE ADAY

Öte yandan Demokrat Parti’den Isparta Belediye Başkanlığına aday gösterilen Ömer Levent’in 2015 seçimlerinde Ercan Turan’la birlikte aday olarak gösterileceği ifade edildi. Turan’la birlikte Bursa İl Kongresi’ne katılan Ömer Levent, Genel Başkan Uysal’a yakınlığı ile biliniyor. Levent yaptığı açıklamada, “Yerel seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de aktif olarak sahada olacağız” diye konuştu. 

 

Bu haber 1237 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...