Başdeğirmen; “Basın 1 numaralı ayağımız”

20 Şubat 2015 16:21

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, şehir basınının kendileri için çok önemli olduğunu dile getirerek, “Basın bizim 1 numaralı ayağımız” dedi.

Isparta Gazeteciler Cemiyetinin, çeşitli kurum ve kuruluşlara ziyaretleri sürüyor. Son olarak ITSO’yu ziyaret eden, IGC Yönetimi, basının önemi adına çalışmalarını sürdürüyor. Şevket Karahan Başkanlığı’nda ITSO’yu ziyaret eden IGC Yönetimi, yerel basının şehrin aynası olduğunu dile getirdiler. Ziyarette yönetim adına konuşan Şevket Karahan; “Isparta Gazeteciler Cemiyeti olarak kendimize yakın gördüğümüz kurum ve kuruluşlara ziyaretimiz sürüyor. Isparta’ya yön veren, ekonomiye katkı sağlayan ITSO’ya basın olarak gereken desteği veriyoruz. ITSO yönetimi ile şehir arasında köprü vazifesi görmekten ötürü mutluyuz. Güzel hizmetlerinizi duyurmaya devam edeceğiz. Şahsım ve yönetimim adına çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

BASININ ÖNEMİ ORTADA

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise; “Basının önemini herkes çok iyi biliyor. Nazik ziyaretiniz bizi ziyadesiyle mutlu etti. Bizim 1 numaralı ayağımız şüphesiz ki şehir basını, üyelerimizle aramızda ki dost köprüsü. Halkımıza ve üyelerimize kendimizi anlatıyoruz. Başarılar diliyorum” dedi.

Bu haber 615 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...