Saadet Partisi’nden “Erbakan’ı Anlamak” programına davet

20 Şubat 2015 16:24

Saadet Partisi Merkez İlçe Sekreteri Abdullah Gençay, 24 Şubat- 2 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan Erbakan Haftası etkinlikleri ile ilgili kamuoyunu bilgilendirdi…

Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Türkiye başta olmak üzere dünyada yüzlerce program ve etkinlikle anılacak, rahmetle yad edilecek, geride bıraktığı güzel izler, açtığı çığırlar, bugün Milli Görüşçülere hedef olarak gerçekleştirilmek üzere bıraktığı Yeni bir Dünya (2.Yalta) hedefi anlatılacak.

Saadet Partisi Merkez İlçe Sekreteri Abdullah Gençay,  24 Şubat-2 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan ‘Erbakan Haftası’ etkinlikleri ile ilgili bilgiler aktardı. Gençay, “Merhum Liderimiz, Erbakan Hocamız Saadet Partimizin Genel Başkanıyken 4 yıl önce 27 Şubat günü Hakk’ın rahmetine kavuşmuş, 1 Mart günü de İstanbul’da Merkez Efendi’de toprağa verilmişti. Bilindiği gibi bugüne kadar görülmemiş yüksek katılımlı bir cenaze merasimi ile milletimiz Hocasını son yolculuğuna uğurlamıştı. Merhum Erbakan hocamız son yüzyılın en önemli devlet ve siyaset adamıdır” dedi.

Gençay, Erbakan’ın ülke siyasetinde yeni bir çığır açtığının altını çizerek, “Ülke siyasetinde yeni bir çığır açmış, ‘Hakkı üstün tutan’ bir anlayışı savunarak, ‘kuvveti üstün tutan’ zihniyetlere karşı ömrü boyunca ve bütün gücüyle mücadele etmiştir. Emperyalist, küresel ırkçı zihniyetlerin emellerini deşifre etmiştir, oyunlarını bozmuştur. Devlet adamı olarak; ülkemize çok önemli hizmetler ortaya koymuş, İslam dünyasına, dünyadaki diğer mağdur ve mazlum toplumlara model ortaya koymuştur. Vefatında milyonları peşine takarak Hakk’a yürümüştür” diye konuştu.

Konuşmasının sonunda  Isparta  halkına seslenen Gençay 20 ŞUBAT 2015 CUMA günü saat 20.00’da Halı Sarayı Düğün Salonunda Avrupa Milli Görüş Teşkilat Kurucusu HASAN DAMAR Bey’in katılımlarıyla gerçekleşecek olan “ERBAKAN’I ANLAMAK” adlı programımıza tüm Isparta halkını davet ediyoruz” dedi.

 

 

Bu haber 727 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...