Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcıları Başkan Günaydın’ı ziyaret etti

20 Şubat 2015 16:25

Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcıları ve Isparta Şube Yönetim Kurulu, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Isparta’da sendikalarına bağlı üyelerle gerçekleştirecekleri istişare toplantısına katılmak üzere şehre gelen Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcıları Yaşar Şahin Doğan ve Sami Özdemir ile birlikte Isparta Şube Başkanı Ali Balaban ve yöneticiler, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Şahin Doğan, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın yapmış olduğu çalışmaları övünç ve takdirle takip ettiklerini söyledi. Türk Eğitim-Sen olarak Başkan Günaydın’ın yanında oldukları mesajını ileten Doğan, “Türk Eğitim-Sen olarak sayın başkana manevi destekte bulunmak için kendilerini ziyaret ediyoruz. Güller diyarı Isparta’da bulunmaktan dolayı son derece mutluyuz” dedi.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Sami Özdemir de, “Sosyal hukuk devletinin olmazsa olmazı olan eğitim ve sağlık bizim için en önemli faktörlerden birisidir. Sayın Belediye Başkanımızın Isparta’daki eğitim kurumlarına, sendikamıza ve eğitim çalışanlarına vermiş olduğu destekten dolayı da ayrıca teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

Türk Eğitim-Sen’in, ülkeye faydalı hizmetler verdiğini ve kendisine yapılan ziyaretten dolayı da son derece mutlu olduğunu ileten Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Türk Eğitim-Sen’in doğruları hiç çekinmeden dile getirdiğini ifade etti. Günaydın, “Isparta Belediye Başkanı olarak eğitime ve milli eğitimimiz ile ilgili konuları her zaman ön planda tutan birisiyim. Eğitimcilerimizle her daim birlikteyiz. Eğitime her zaman desteklerimiz sürecektir. Yapmış olduğunuz ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

 

Bu haber 731 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...