‘’AK Parti insana insan olduğunu hatırlatmıştır’’

20 Şubat 2015 16:32

Dr. Elif Adanır, ilimizden en son 17. dönemde kadın milletvekili çıktığını ve artık Isparta’dan Ankara’ya bir kadın milletvekili göndermenin zamanı geldiğini belirterek, ‘’Özellikle alanımda güzel hizmetlere imza atmak istiyorum. Hayalimde hep siyasete girmek vardı’’ dedi.

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde görevli Dr. Elif Adanır, dün AK Parti’den milletvekili aday adaylığını açıkladı. Gençliğinden bu yana siyaseti hep yakından takip ettiğini ve hep siyasete girmenin hayalini kurduğunu ifade eden Adanır, ‘’Özellikle Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın parti kurma söylentilerini duyduğum günden beri AK Parti’yi canı gönülden desteklemekteyim. 2002 Kasım seçimlerinden bu yana AK Parti insana insan olduğunu hatırlatmış ve insana yakışan değeri göstermiştir’’ dedi.

‘’ISPARTA’DAN BİR KADIN VEKİLİN ANKARA’YA GİTME VAKTİ GELDİ’’

Öte yandan Isparta en son 17. Dönemde Fatma Mihriban Erden’in milletvekili olarak seçildiğini hatırlatan Adanır, ‘’Daha sonraki dönemlerde ise hiç kadın milletvekili olmamıştır. Artık Isparta’dan bir kadının meclise gitmesinin zamanı geldi diyorum ve demokratik hakkımı kullanarak aday adaylığımı ilan ediyorum. Eğer teşkilatlarımız destekler, büyüklerimiz uygun görürse Isparta’dan milletvekili olmak istiyorum. Milletvekili olursam hükümetimizin yaptığı güzel hizmetlerin uygulayıcısı olmam yanında öncelikli çalışma alanım kadın hakları, ailenin korunması ve bağımlılık yapan maddelerle mücadele olacaktır’’ şeklinde konuştu.

ADANIR KİMDİR?

‘’1971 Antalya doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Antalya ‘da tamamladım. Akdeniz Üniversitesi Tıp fakültesini kazandım. 1994 yılında Akdeniz üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. 1999 yılına dek Trabzon’da pratisyen Hekim olarak çalıştım. Aynı yıl TUS da Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji bölümünde uzmanlık eğitimine başladım. 2003 yılında uzmanlık eğitimimi tamamlayarak Radyoloji uzmanı oldum. 6 ay Afyon’da özel bir hastanede çalıştıktan sonra Burdur Sosyal Sigortalar Hastanesine atandım. 2005 yılından beri de Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde Isparta halkına hizmet vermekteyim. Evli ve 2 çocuk annesiyim.’’

Bu haber 811 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...