Gençlik Merkezinde tiyatro şöleni

22 Şubat 2015 16:34

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezinde 22 Şubat 2015 tarihinde tiyatro şöleni yaşanacak.  "Uyuşturucu Ölümdür" adlı tiyatro oyunu 22 Şubat Pazar 13.00'da Isparta Gençlik Merkezinde sergilenecek.

Çanakkale Zaferi’nin 100.Yıl’ı etkinlikleri kapsamında Çanakkale Sanat Tiyatrosu tarafından hazırlanıp, sergilenen “Çanakkale Destanı” ve “Uyuşturucu Ölümdür” adlı tiyatro oyunları izleyiciyle buluşuyor.  Yazarlığı ve yönetmenliği Abdülkadir Karta tarafından yapılan tiyatro oyunları “81 ilin ruhu Çanakkale’de yatıyor, Çanakkale ruhu Anadolu’yu dolaşıyor.” sloganıyla yola çıktı.  Toplam 32 ilde 3 seans şeklinde sergilenecek Tiyatro oyunları 22 Şubat 2014 tarihinde 2 seans şeklinde Isparta’da sergilenecek. Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Tiyatro salonunda sergilenecek olan “Çanakkale Destanı” ve “Uyuşturucu Ölümdür” adlı tiyatro oyunları 22 Şubat Pazar günü izleyici ile buluşacak. Saat 13.00’da “Uyuşturucu Ölümdür” adlı tiyatro oyunu izleyici ile buluşurken “Çanakkale Destanı” adlı oyun saat 17.00’da sahnelenecek.

Çanakkale Sanat Tiyatrosu tarafından sergilenecek, Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezinin ev sahipliği yapacağı “Çanakkale Destanı” ve “Uyuşturucu Ölümdür tiyatro oyunlarına tüm Isparta halkı davetlidir. Katılım ücretsizdir.

 

Bu haber 761 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...