‘’Yeni Isparta’yı birlikte inşa etmek için yola çıktım’’

22 Şubat 2015 16:37

AK Parti’den milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yapan MÜSİAD Üyesi İşadamı Celalettin Gültekin, “Sosyal ve ekonomik yönden gelişip büyümesi için çaba harcamak istiyorum” dedi.

MÜSİAD Üyesi İşadamı Celalettin Gültekin, AK Parti’den Milletvekilliği için dün resmi başvurusunu yaptı. Gültekin’i MÜSİAD İl Temsilcisi Mustafa Selim Özkutlu ve bir grup üye de yalnız bırakmadı. Başvuru dosyasını verdikten sonra gazetecilere açıklama yapan Gültekin, şunları söyledi: “Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız Sn. Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve Ak Parti temsilcileri, partimizin kurulduğu günden itibaren siyasette samimiyetin, dürüstlüğün, şeffaflığın dilini önemsemiş, milletle muhabbeti, milletle karşılıklı güven duygusu siyasetini benimsemişlerdir. Ben de aynı yolda yürüyerek milletimiz için gerekli çalışmaları yapmak Isparta’mızın sosyal ve ekonomik yönden gelişip büyümesi için çaba harcamak istiyorum.

TÜRKİYE SOSYAL HATTA HUZUR VE KARDEŞLİKTE BİR NUMARALI ÜLKE OLACAK

Ekonominin son 12 yıllık bilançosu hakkında çok şey söylenebilir. Fakat bizlerin yapması gereken, ailesini, ülkesini seven onların geleceğini düşünen, akli selim, vicdan ve yürek sahibi herkesin, dünün Türkiye’sinin şartları ve bugünün Türkiye’sinin durumu ile mukayese etmeye çalışmaktır. Yeni Türkiye de her şey değişecek, büyüyen ve gelişen Türkiye’de dar gelen Anayasamız halkın ihtiyaçlarına göre düzenlenmesi gerekmektedir. 2023 yılında ekonomide dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girecek olan Türkiye sosyal hayatta, huzur ve kardeşlikte dünyanın bir numaralı ülkesi olacaktır.

ISPARTA’YI BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

Ben de yeni Türkiye’de yeni Isparta’yı hep birlikte inşa etmek için yeniden inşa ve ihya hareketi olan Ak Parti de bu yola çıktım. Vekillik makamını milletin hizmetkârlığı telakki ederek toplumun her kesiminin sesine kulak vereceğim. Tüm çalışmalarımı başta parti teşkilatımız, sivil toplum kuruluşları ve şehrimizin güzel insanları ile birlikte yürüteceğim.”

 

Bu haber 674 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...