‘’Kendimi AK Parti ile kardeş hissediyorum’’

22 Şubat 2015 16:38

AK Parti’ye milletvekili aday adayı başvurusu yapan Av. Mustafa Serkan Demirekin, heyecanlı bir yapısı olduğunu ve hizmet için de heyecan gerektiğine değindi. Demirekin, ‘’BU denim 3. Dönem aday adaylığı başvurum. Tavrım nettir ve öncesi delildir’’ dedi.

AK Parti’de dün sona eren milletvekili aday adaylığı sürecine Avukat Mustafa Serkan demirken de dahil oldu. Eğirdir AK Parti İlçe Teşkilatının kurucularından olduğunu belirten Demirekin, ‘’Daha önce 2 dönem aday adayı oldum ancak aday gösterilmedim. Bu 3. dönem aday adaylığım oluyor. 2 dönemde aday açıklandığı zaman partimin bana verdiği görevleri yapmaya çalıştım. Belki 1-2 saat kırgınlık olabilir neticede insanız. Bundan sonrası için de önce yaptığım tavırlarım delildir. Memleket kötü olduktan sonra ben iyi olmuşum ne kıymeti var. 2000’li yılları hatırlıyoruz. İnsanlar zor durumdayken benim mutlu olmam mümkün mü? Dinde samimi olmak gerektiği gibi millet ve ülke sevgisiyle vatandaşlıkta da samimi olmak gerekir. Bazı duygularımız eksik olabiliyor ama bunları anlatarak aşacağız. Yolların en doğrusunu göstermek bize düşüyor’’ dedi.

‘’HEYECANLI BİR YAPIM VAR HİZMET İÇİN DE HEYECAN GEREKİR’’

Neden milletvekili olmak istediğine de değinen Demirekin, ‘’Hizmetlerin geniş sahada milletvekilliğiyle olacağını düşünüyorum. O yüzden aday adayı olmayı tercih ettim. Heyecanlı bir yapım var. Hizmet için de heyecan gerekir. Vatandaş AK Parti’de kendisini biliyor. 3 dönemde yüzde 50’lerde artarak devam ediyor. Ben AK Parti ile kendimi kardeş hissediyorum. Bunun için buradayım ve aday adayıyım’’ diye konuştu.

 

Bu haber 740 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...