‘’Isparta’yı daha iyi yerlere götürmek istiyorum’’

22 Şubat 2015 16:39

Milletvekili aday adaylığı başvurusu yapan Tahir Alan, önüne büyük hedefler koydu. Alan, ‘’Isparta’nın ulaştığı bu noktayı daha ileriye taşımak, ufuk çizgimizi daha yükseklerde tutmak adına bu vatanını ve milletini seven insanların belirli bir gayreti ortaya koyması gerektiği için yola çıkıyorum’’ dedi.

AK Parti’de aday adaylığı başvuruları dün sona erdi. Başvuru yapanlardan biri de Avukat Tahir Alan oldu. Sabah saatlerinde partiye gelerek başvurusunu yapan Alan, önemli mesajlar verdi. Önlerinde yepyeni bir dünya, yepyeni bir Türkiye olduğunu belirten Alan, ‘’Hem coğrafi konumuyla hem manevi coğrafyasının büyüklüğüyle ekonomik, sosyal ve kültürel yapısıyla, yetişmiş dinamik insan gücüyle Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sayın Başbakanımızın önderliğinde güçlü, lider bir Türkiye hedefi var. Geçmişte gündemi belirlenen bir ülkeden gündemi belirleyen bir ülkeye, geçmişte borç alan ülkeden bugün hem manevi coğrafyasına bakan hem de ihtiyaç sahibi tüm ülkelere yardım eden bir Türkiye var. Geçmişte örnek alınan bir Türkiye varken bugün rol model alınan bir Türkiye var.

‘’ISPARTAMIZA KATKI SUNMAK İÇİN YOLA ÇIKIYORUM’’

Ulaştığımız bu noktayı daha ileriye taşımak, ufuk çizgimizi daha yükseklerde tutmak adına bu vatanını ve milletini seven insanların belirli bir gayreti ortaya koyması gerektiğini düşünenlerdenim. Bu vesileyle bir yola çıktık. Büyük ve güçlü Türkiye bizim için her zaman bir ideal, hedef olmuştur. Sevdamız Isparta, Türkiye ve aziz milletimiz olmuştur. Bize düşen aziz milletimize yakışan ona layık insanlar olmaktır. Onların gönlünü kazanabilmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye ve Isparta’mızı ulaştığı noktadan çok daha iyi yerlere götürebilmek adına hem Isparta’mızın hem de ülkemizin geleceğine katkı sunmak, millet rızasını kazanmak adına önümüzdeki dönem milletvekilliği seçimleri için AK Parti Isparta Milletvekili Aday Adaylığı başvurumuzu gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun’’ şeklinde konuştu.

 

Bu haber 629 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...