YBEM’ den Uluslararası Hamlelere Devam

23 Şubat 2015 19:10

Süleyman Demirel Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi İle AFAK Center arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör yardımcıları Prof. Dr. Talip Türcan ve Prof. Dr. Süleyman Seydi’ nin katıldığı protokol töreninde, YBEM Müdürü Mehmet Fatih Cebeci ile merkezi Irak’ın başkenti Bağdat’ta bulunan AFAK Center Müdürü Abdulcelil Fadhil arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

İmza töreninde konuşan YBEM Müdürü Mehmet Fatih Cebeci, “SDÜ YBEM olarak, Cumhurbaşkanımızın da işaret ettiği hedeflere ulaşma yolunda elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışarak uluslararası arenada bizde varız dedik. Önemli tarihi, ekonomik ve kültürel bağlarımızın olduğu Bağdat şehrinde açacağımız şubemiz ile hem ülkemize ekonomik girdi sağlayacak hem de kardeşlik hukukumuzu güçlendirecektir. Böylece Irak halkı ile hem kurumsal bağlarımız olacak hem de şehrimiz ve ülkemiz bu bağdan ekonomik ve kültürel kazanım sağlayacaktır. Bu gelişmeler ile kardeşlik hukukumuz daha da güçlenecektir. Her iki taraf için de hayırlı olacaktır”  dedi.

Daha sonra sözü alan AFAK Center Müdürü Abdülcelil Fadhil, “Isparta’da bulunmaktan büyük bir heyecan ve mutluluk duyuyorum. Bu ikili işbirliği ülkemiz adına büyük bir adım. Süleyman Demirel Üniversitesi büyük ve prestijli bir üniversite; ülkemizdeki öğrenciler üniversitenize gelmek için çok istekliler. SDÜ YBEM Irak’ta bir ilki başararak ikili işbirliği ile bir merkez açtı. Ülkemdeki insanlar adına size çok teşekkür ediyorum”dedi.

Bu haber 700 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...