Şenol’dan Birlik Beraberlik Mesajları

23 Şubat 2015 19:15

CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Vedat Şenol, partisinin ön seçim kararının tarihi bir karar olduğunu kaydederek “Ön Seçim sonucu ne olursa olsun, birinci sıra adayı gibi çalışacağıma söz veriyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili Aday Adayı ve Eski İl Başkanı Vedat Şenol, Kanal3 Televizyonu’nda yayınlanan Reaksiyon programına konuk oldu. Programda Seda Çınar ve Mehmet Akyol’un sorularını içtenlikle cevaplayan Şenol, ön seçimden yerel sorunlara kadar birçok konuda fikir belirtti.

SİYASİ SEVİYEYİ YÜKSELTTİ

Bir süre önce Milletvekili Ali Haydar Öner’in Kanal32’de katıldığı programda sert tartışmalar yaşanmıştı. Bu tartışmaların ardından gözler Vedat Şenol’un katılacağı bu programa çevrilmişti. Ancak, Şenol programda tartışmaların seviyesini düşürmedi. Kucaklayıcı ve birlik beraberlik mesajlarının dikkat çektiği programda Şenol, bir saat boyunca tüm partiyi kucaklayan mesajlar vererek seçim sürecinde yaşanacak siyasi tartışmaların da seviyesini yükseltmiş oldu.

ÖN SEÇİMDE BÜYÜK KATKIMIZ VAR

Vedat Şenol, partisinin ön seçim kararı almasında kendilerinin büyük katkısı olduğuna işaret ederek “Biz İl Başkanlığımızdan bu yana hep ön seçim vurgusu yaptık. Ön seçim CHP açısından son derece önemlidir. Sadece CHP değil, diğer siyasi partilerimizin de ön seçim yapması demokrasimiz açısından faydalı olur” görüşünü savundu.

SONUÇ NE OLURSA OLSUN

1’NCİ SIRA ADAYI GİBİ ÇALIŞACAĞIM

Şenol, ön seçim sürecinde partisinin tüm aday adaylarına da başarılar dileyerek, “Bu bir demokrasi tablosudur. Birçok aday adayımız var. Ben buradan bir kez daha kendilerine başarı dileklerimi iletiyorum. Ön seçim sonucu ne olursa olsun, ben birinci sıra adayı gibi çalışacağıma söz veriyorum ve biliyorum ki diğer bütün arkadaşlarım da öyle davranacak” ifadelerini kullandı.

2,5 YILLIK İL BAŞKANLIĞI SÜRECİNİ ÖZETLEDİ

CHP’de 2,5 yıl Isparta İl Başkanlığı görevinde bulunduğunu hatırlatan Şenol, “Ben ve arkadaşlarım 2,5 yıl boyunca başarılı bir tablo çizdiğimizi düşünüyorum. Milli Bayramlarda çelenk krizleri yaşadık. Atatürk Anıtı’na ‘yasaları çiğneyerek’ çelenk sunmanın hem burukluğunu yaşadık, hem de mücadele örneği sergiledik” dedi.

DEREBOĞAZI KONUSUNDA KAMUOYU OLUŞTURDUK

Dereboğazı’nın duble yol yapılması için verilen mücadelenin merkezinde olduklarını dile getiren Şenol, “Dereboğazı duble yol olsun diye ciddi bir kamuoyu oluşturduk. Kazamalı kürekli eylemler yaptık. Bu eylemlerin merkezinde il başkanlığını yürüttüğüm CHP vardı” diye konuştu.

T.C. EYLEMLERİ… ŞEHİT AİLELERİ… AKİL ADAMLAR

Yine o dönem kamuoyunun büyük tepkisine neden olan bazı kamu kurumlarının tabelalarından T.C. ifadesinin kaldırılmasını da gündeme getiren Şenol, “Bu konuda da CHP iz bırakan eylemler yaptı. Kamu Hastaneleri Birliği önünde yaptığımız eylemle kamuoyunun dikkati çekmeyi başardık” dedi.

Vedat Şenol, İl Başkanlığı sürecinde yaptıkları Akil Adamlar eylemi, Gezi Park eylemleri, Şehit aileleri ile dayanışma yemekleri, 29 Ekim’de fener alayları gibi etkinlikleri anlatarak partisi İl Başkanlığı sürecinde başarılı bir şekilde temsil ettiğini kaydetti.

MİLLETVEKİLİ OLURSAM…

CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Vedat Şenol, ön seçimden çıkarak Milletvekili olması haline yapacakları konusunda da kısa ipuçları verdi.

Şenol, “Ben milletvekili olursam, Isparta’nın ve ilçelerinin sorunlarını TBMM kürsüsünden anlatacağım. Yazılı ve sözlü önergeler vereceğim. Ciddi bir Ispartalılar lobisi oluşturacağım. Diğer siyasi partiler, kitle örgütleri, sivil toplum örgütleri ile sürekli diyalog halinde ortak akıl anlayışı ile çalışacağım. Isparta’nın istihdam sorunu ile yakından ilgilenerek, çözümler üreteceğim. Isparta’ya çok sık geleceğim. Milletvekili olarak örtümüzün iç işlerine karışmayacak Genel Merkezle aralarında köprü olacağım” dedi. 

Bu haber 666 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...