Korkmaz seçmenden destek istedi

23 Şubat 2015 19:18

MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, Partisinin il kongresinde seçmene seslendi. Korkmaz, ‘’Milletvekilliği bazılarımıza nasip olacak. Arkadaşlarımıza destek olmanızı istirham ediyorum. Millet tehlike altındayken onlar yarın biz doğru yerde durduk diyecekler’’ dedi.

Partisinin 11. Olağan İl Kongresine katılan MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, 2 konuda görüş bildirdi. İlk olarak seçmenlere seslenen Korkmaz, ardından iç güvenlik paketine ilişkin değerlendirmede bulundu. Partililerden aday adaylarına destek vermelerini isteyen Korkmaz, “Hepsi birbirinden kıymetli aday adayları var. Hepimiz sorumluluğa talip kardeş olan insanlarız. Bu süreçte aday adaylarımız kendi enayinet duygularını yenerek üç hilalli bayrağı Isparta’da en yüksek zirveye dikmek üzere sahada çalışacaklar. Milletvekilliği bazılarımıza nasip olacak. Arkadaşlarımıza destek olmanızı istirham ediyorum. Millet tehlike altındayken onlar yarın biz doğru yerden durduk diyecekler” dedi.

‘’ÇÖZÜM SÜRECİNE SON VER AKP’’

İç güvenlik paketi görüşmelerine yönelik olarak da Korkmaz, “AKP’nin yoğun propagandası ile zihni karışan arkadaşlarımız var. Orada MHP demokratik hukuk devletinin ve sizlerin sahip olduğu hak ve hürriyetlerin takipçisi olarak mücadele veriyor.  Bunu AKP kendi kanallarından ben terörle mücadele veriyorum ama MHP destek vermiyor mücadelesine dönüştürmeye çalışıyor. Terörle mücadele veriyorum diyen AKP, PKK ile pazarlık yapıyor. Bu sözlerin gayri samimi olduğu burada bile ortaya çıkıyor. O bakımdan tabanımızın bu tür kafasını kurcalamaya yönelik sözlerine itibar etmeyelim. Orada çetin bir mücadele veriliyor. Biz devletimizin milletimizin yanında duruyoruz. AKP’ye ilan ediyoruz terörle mücadele etmek için ne eksiğin varsa biz hazırız istediğin her türlü yetkiyi sana vermeye hazırız.  Ama öncelikli olarak bu devletin bütünlüğü ve cumhuriyetin kazanımlarını ayaklar altına alan çözüm sürecine son ver’’ şeklinde konuştu.

Bu haber 679 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...