Eğirdir Ziraat Odası Başkanlık görevini Osman Sarıdoğan devraldı

24 Şubat 2015 19:21

Eğirdir İlçesi Ziraat Odası Başkanlığı seçimleri hafta sonu gerçekleştirildi.

Eğirdir İlçe Ziraat Odası Başkanı’nın seçildiği ve 49 delegenin oy kullandığı olağan kongrede ve ezici bir üstünlükle 48 oyu alan Osman Sarıdoğan, 8 yıldan buyana görevi yürüten Süleyman Kılıç’tan bayrağı devraldı.

Seçim sonrasında görüşlerini aldığımız Eğirdir İlçe Ziraat Odası’nın yeni başkanı Osman Sarıdoğan, “Genç ve dinamik bir yönetimle ilçemizdeki bu bağrağı devralmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Tarımın içinden gelen birisi olduğuna dikkat çekerek, ziraat ve tarım konularında bilgisine güvendiğini aktaran Osman Sarıdoğan, “Tarımın içinden gelen birisiyim. Daha da ayrıntıya inmek gerekirse yıllardır meyvecilik sektöründe ticaretle uğraşıyoruz. Bu sektörü iyi bilenlerdeniz. Bütün bunların yanı sıra 25 yıllık muhtarlık görevimi de sürdürüyorum ve 5 dönemimde yer aldığım muhtarlık görevimi de bu görevimle birleştirerek, Eğirdir ilçemiz için en iyi işleri yapmaya çalışacağız. Eğirdir’deki ziraat ve tarımsal kalkınma için ne gerekiyorsa artık hepsinin arkasında genç ve dinamik ekip var” diye konuştu.

Yeni başkan Sarıdoğan, son olarak kendisinin arkasında durarak desteğini esirgemeyen tüm Eğirdir İlçe halkı ve kendisine oy veren delegelere teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Bu haber 930 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...