CHP Aday adayı Şenol MHP’ye başsağlığı diledi

24 Şubat 2015 19:31

CHP Isparta Milletvekili Adayı Vedat Şenol, MHP İl Başkanı İsa Yalçın’ı telefonla arayarak Ege Üniversitesi’nde çıkan olaylarda yaşamını yitiren Ülkücü genç Fırat Çakıroğlu için başsağlığı diledi.

Geçtiğimiz günlerde Ege Üniversitesi’nde bölücü terör örgütü yandaşlarının saldırısı sonucu yaşamını yitiren ülkücü genç Fırat Çakıroğlu, cenazesinde tüm Türkiye’yi birleştirmişti. Siyasetin farklı yelpazelerindeki isimler o cenazede bir araya gelmişlerdi.

Dün de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Aday Adayı Vedat Şenol, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta İl Başkanı İsa Yalçın’ı telefonla arayarak başsağlığı diledi.

Şenol, yaşanan olaylardan duyduğu üzüntüyü dile getirerek “Acınız acımızdır. Yaşamının baharında bir gencimizin hayata veda etmesi bizleri de derinden yaralamıştır. Bu olayın gerçekleşmiş olması sadece Fırat kardeşimizin ailesini ve ülkücü camiayı değil, bizleri de derinden yaralamıştır” dedi.

CHP Milletvekili Aday Adayı Vedat Şenol, üniversite öğrencilerine de seslenerek “Üniversite öğrencilerimiz elbette siyaseti, ülkeyi yönetenleri, farklı görüşleri sorgulayacak. Ama bütün bunlar fikirsel ve demokratik eylemler etrafında olacak. Şiddet olgusu devreye girdiği zaman acı sonuçlarla karşı karşıya kalıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Bu haber 794 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...