‘’Bugüne kadar hep mazlumun yanında oldum’’

25 Şubat 2015 16:08

CHP’den milletvekili aday adaylığını açıklayan Mükerrem Selçuk, ‘’Bugüne kadar kimsenin hakkına gasp etmedim. Mazlumun yanında oldum. Ben solcuyum, ben insanım, ben hümanistim, ben antiemperyalistim, ben antifaşistim’’ dedi.

İlimizin tanınan simalarından Mükerrem Selçuk, CHP’den aday adaylığını açıkladı. Dün parti binasında sevenleriyle buluşan Selçuk, mevcut sistemi eleştirdi.

‘’BU ÜLKEDE NORMAL YAŞAYAN BİR SİYASETÇİ GÖSTERİN BANA!’’

Cumhuriyet çocuğu olduğunu bundan yola çıkarak göreve talip olduğunu açıklayan Selçuk, ‘’Takdir partili arkadaşlarımıza aittir. Siyasetçilere bir bakın. Hırsızlık, uğursuzluk, yalan, talan. Bu ülkede hiç normal bir insanın yaşadığını gördünüz mü? Kenan Evren geldi acaba çalmaz mı dedik. O geldi hem hukuku çaldı hem parayı çaldı. Tayyip Bey tarafsız kalacağına yemin etti. Akabinde her şeyle ilgili konuşur, 3-5-7 çocuk der. Her şeyi o belirler. Geri kalmış ülkelerin kaderidir görgüsüzlük hali. Daha büyük yerde oturacağım diye. İmkânı olsa Atatürk Orman Çiftliğinin tümünü kapatacak’’ dedi.

MÜKERREM SELÇUK KİMDİR?

‘’14.07.1956’da Kuleönü Kasabası’nda doğdum. 1975 yılında siyasete girdim. O dönemde solculuğu öğrenmeye başladık, insan olduğumuzu öğrenmeye başladık. Bugüne kadar kimsenin hakkına gasp etmedim. Mazlumun yanında oldum. Ben solcuyum, ben insanım, ben hümanistim, ben antiemperyalistim, ben antifaşistim.’’

 

Bu haber 1902 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...