Konya’da Ispartalılar Derneğinin bu ayki konferans konusu “Boşanmanın Toplum yansımaları” oldu

25 Şubat 2015 18:20

Konya’da bulunan  Ispartalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından  tertip edilen konferanslar serisinin 30.uncusu  21 ŞUBAT 2015 Cumartesi akşamı  yapıldı. Selçuklu Belediyesi Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen geceye Ispartalı hemşehrimiz ve misafirler katıldı.

Toplantı öncesinde konuşan Dernek Başkanı Ramazan Alan “Evlilik tüm milletlerde gerçekleşen bir durumdur. Ama bizde evliliğin hassasiyeti ve kutsallığı daha ön plana çıkmaktadır.Tabi bu evliliklerin başlangıcı  kadar ,devamı çok daha önemlidir. Eşler evliliklerini birbirlerini sayarak ,severek, acı günde, tatlı günde sen-ben duygusundan uzak kalarak biz olarak devam etmeleri de önemlidir. Boşanmak çoğu zaman çözüm değildir.” dedi

Halk Sağlığı ve Aile Danışmanı Dr. Semin Güler tarafından “Boşanmanın Toplum Yansımaları”  konulu  Konferans programının akabinde karşılıklı sorulu cevaplı  gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren program sonunda dernek başkanı Ramazan ALAN bu tür toplantıların devam edeceğini ve Mart    ayındaki toplantının 21 Mart  2015 tarihinde yine bu salonda yeni bir konu ve konuşmacının katılımıyla yapılacağını söyledi,  Dr. Semin Güler’e  Dernek Başkanı Ramazan ALAN tarafından teşekkür belgesi verildi. Başkan Alan Semin Güler’e konuşmacı olarak katılımlarından, hemşehrilerimize  ve misafirlere de gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.  

Bu haber 681 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...