Ülkücü şehit Çakıroğlu’nun ismini yaşatacak

25 Şubat 2015 18:28

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Ege Üniversitesi’nde teröristler tarafından şehit edilen Ülkü Ocakları Üniversite Başkanı Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun isminin Isparta’da yaşatılması için bizzat kendisi proje çizdi.

Geçtiğimiz hafta içerisinde, üniversite kampusu içerisinde teröristler tarafından saldırıya uğrayan Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi Teşkilat Başkanı Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun adının ölümsüzleşmesi için Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın harekete geçti.     

Kendisi de yüksek mimar olan Başkan Günaydın, Çakıroğlu’nun adının Isparta’da yaşatılması için bizzat kendisi proje çizdi. Kanal 3 Televizyonu’nda katıldığı canlı yayında bu projesini açıklayan Günaydın, “Zeki, yiğit, ülkemize ileride son derece faydalı olacağı şimdiden belli bir insan olan şehidimizi düşünürken, onun adının ölümsüzleşmesi için gece 2’ye kadar projelerini hazırladım. Bütün Türk milletinin kahramanlığını, özgürlüğünü, bağımsızlığını anlatan bir şehit abidesi, dev bir çeşme projesi çizdim. Bunları şehrin en önemli merkezine yerleştireceğim. Ayrıca büyük bir park yapıp şehidimizin adını da o parka vereceğim. Bizim bayrağımızın önemini de ortaya koyan bir tasarım yaptım” dedi.            

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun isminin bu eserlerle en kısa zamanda Isparta’da ölümsüzleşeceğini söyledi.

 

Bu haber 663 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...