Emniyet Müdürü Or’dan Başkan Günaydın’a ziyaret

30 Ekim 2012 18:34

Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Bir süre önce Başkan Günaydın’ın Isparta’ya atanmasından sonra hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğu Emniyet Müdürü Mehmet Or da iade-i ziyarette bulundu. Emniyet Müdürü Mehmet Or, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a günün anısına bir plaket takdim etti.

Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or, ilin huzur, güvenliği ve halkın rahatı için çalıştıklarını söylerken, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da toplum hizmetlerinde faydalı işler yapmak istediklerini ve özellikle trafik noktasında üzerlerine düşen her türlü görevi yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or, Başkan Günaydın’ı bayram öncesi ziyaret etmek istediğini söyleyerek, “Geldiğimiz günden bu yana kurumlar arası ilişkilerin önemli olduğunu söylemiştik ve elimizden geldiğince tüm kurumlarla her türlü işbirliğine çok açık olduğumuzu belirtmiştik. Sayın Başkanımızda bizi ziyarete geldiğinde sağolsun bize açık çek verdi. Emniyet ile ilgili her türlü konuda 24 saat yardımcı olacaklarını beyan ettiler. Müdürlüğümüz ve belediyenin öncelikle trafik konularını ele almaları gerektiğini düşünüyorum. Yine bu ilin huzuru, güvenliği için, halkın rahatı için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Tabi diğer kurumlarında bizlere desteği çok önemlidir” şeklinde konuştu.

Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or’un şehre atanmasının ardından kendisini ziyarete gittiğini ifade eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, karşılıklı güzel fikir alışverişlerinin olduğunu söyledi. Görüşmesinde kendilerine trafik konusunda yardımcı olabileceklerini belirttiklerini dile getiren Başkan Günaydın, “İl Trafik Komisyonu ile birlikte karşılıklı daha bilimsel olarak daha iyi neler yapılabilir anlamında görüş alışverişinde bulunmuştuk. Belediyenin üzerine düşen ne varsa onu yapacaktır, yardım alacağız, yardım edeceğiz şeklinde görüşmelerimiz olmuştu. Bu ziyaretimizin ardından bugünde Sayın Müdürümüz bizi ziyaret etmeye geldi. Bu ziyaret beni çok memnun etti, sevindirdi. Bazı konularımızı şimdi netleştirme imkanımız var. Gelecekte İl Trafik Komisyonu Toplantısında toplum yararına daha olumlu sonuçlar alınabilir. Bu görüşme ziyaret niteliğinde olmasına karşın, toplum hizmeti ve yararına çok daha faydalı neticeler sağlıyor. Sayın Müdürümüzün, Belediye Başkanı olarak beni ziyaret etmesini toplum adına da sevindirici bir olay olarak kabul ediyorum. Kendisine bu ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor, sevgilerimi sunuyorum” dedi.

 

 

Bu haber 1091 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...