SDÜ’yü sordu

26 Şubat 2015 18:49

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç’den Isparta’yla ilgili bilgi aldı. Erdoğan Bilgiç’e özellikle SDÜ’yü ve Tıp Fakültesi’ni sordu.

Isparta’dan yaklaşık 25 muhtar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine Ankara’ya gittiler. Davetliler arasında Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç de vardı. Bilgiç, gerçekleştirilen toplantı sonrası yemekte Erdoğan’la yan yana oturdu. Yemek sırasında Bilgiç’le uzun süre sohbet eden Erdoğan, Isparta’yı sordu.

‘’ANLAT BAKALIM ISPARTA NASIL?’’

Kendine Erdoğan’la yan yana yemek yiyeceği söylendiğinde  heyecanlandığını ifade eden Bilgiç, ‘’İçişleri Bakanı ve Cumhurbaşkanıyla beraber yemek yedik. Sayın Cumhurbaşkanımız bana ‘Anlat bakalım Isparta nasıl?’ dedi. Ben de ‘Isparta’nın selamı var sizi çok seviyoruz’ dedim. O da ‘Ben de çok seviyorum. Selamlarımı iletin’ dedi. Ardından kendini Isparta’ya davet ettim ve bana gülümseyerek olumlu baktı.

SDÜ’YÜ SORDU

Öte yandan sohbet esnasında SDÜ’yü Tıp Fakültesini sorduğunu belirten Bilgiç, ‘’Üniversite ve hastaneyi sordu. Bizle üniversitenin diyalogu fazla olmadığından sorunlarını bilmiyorum dedim. O yüzden pek bir şey söyleyemedim’’ diye konuştu.

‘’UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE BİZE DESTEK VERECEK’’

Diğer taraftan aklına gelen sorunlar üzerine kendine kısaca bilgi aktardığını bildiren Bilgiç, şöyle devam etti; ‘’Sayın Cumhurbaşkanımıza Isparta’da uyuşturucu kullanımının arttığını söyledim. Bunu önlemek için bir dernek kurduğumuzu ve bu dernek için AB Projesi desteklerine ihtiyacımız olduğunu söyledim. Kendisi yardımcı olacağınız söyledi ve özel kaleminin numarasını verdi.

‘’ÇÜNÜR’E ÜST GEÇİT İSTEDİM’’

Bu arada Çünür Kavşağı’na üst geçit istedim. Ben de o yolda kaza yaptıktan sonra engelli kaldım. Yürüyen merdivenli üst geçit istedim. Büyük bir sosyal tesis ve PTT şubesinin eksik olduğunu söyledim. Hepsini not aldırdı.’’

Bu haber 840 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...