Hemşehrimiz Dr. Hasan Özgür Özen seçim kampanyasını gökyüzüne taşıdı

27 Şubat 2015 16:28

Dr. Hasan Özgür ÖZEN’in TBMM’de ki projelerinden sonra seçim kampanyası da ses getiriyor. Dr. Özen, seçim çalışmasını gökyüzüne taşıyarak, Zonguldak semalarında dev zeplin uçurdu. İsmi Isparta Milletvekili aday adaylığı için e geçen Dr. Özen tüm Zonguldak’ta ses getirmeyi başardı.

TBMM Strateji Bürosu Sorumluluğu ve ABD Ülke Uzmanlığı görevlerinden istifa ederek AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı olan Dr. Özen, seçim kampanyasına, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sonra ilk defa kendi logosunu kullanarak başlamıştı. Dr. Özen yine bir ilke imza atarak, Zonguldak şehir merkezi semalarında ışıklı zeplin balonu uçurdu. Devasa zeplinle, Zonguldak aday adayı olduğunu tüm Zonguldaklılara göstermeyi başaran Özen, TBMM’de geliştirdiği birbirinden yenilikçi 50’nin üzerindeki projeyi de TBMM Başkanlığına sunmuş ve projelerinin birçoğu uygulamaya konarak ses getirmişti. Dr. Özen’in “İ-TBMM Mobil Projesi” TBMM tarafından ödüle layık görülmüş ve tüm milletvekilleri ile birlikte vatandaşların da cep telefonlarına indirilebilen uygulama sayesinde TBMM’nin çalışmaları, kanun tasarıları gibi gelişmeler eşzamanlı olarak vekil ve vatandaşlara sunulabilir hale gelmişti. Dr. Özen “Kurani Mucize Kelimeler” adlı Kuran Sözlüğü ile de bir ilke daha imza atmış ve Kuran’ı Kerim’de gecen tüm kelime ve kavramların içinde geçtiği ayetlerin, sözlük formatında okunabilmesini sağlayan 2400 sayfalık dev kitap çalışmasını hazırlayarak yayınlamıştı. Dr. Özen’in bir diğer projesi ile de milletvekili kartvizitlerine kare kod eklenmiş ve cep telefonları, kartvizite tutulmak suretiyle içeriğindeki bilgilerin cep telefonu rehberine kendiliğinden aktarımı sağlanmıştı. TBMM Çocuk Projesi ekibiyle birlikte yürüttüğü çalışmalarla ise, çocuklara yönelik yasama süreçlerini anlatan TBMM Çocuk İnternet sitesi yayına sokulmuş ve TBMM’nin çocuklara açılan yüzü olmuştu.

Dr. Özen ayrıca aday adaylığı ile ilgili tanıtım broşürünün arkasına Zonguldak Madenci heykeli tasarımlı 2015 yılı takvimini bastırdı, bu şekilde, broşürün atılmadan değerlendirilmesini sağlayan Özen,  seçim dönemlerinde kullanılan kağıt israfının önünü kesebilecek bir yeniliğe daha imza atarak, tanıtım broşürünü Zonguldaklıların evlerine kadar sokmayı başarmış oldu.

Bu haber 736 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...