‘’Bu kutlu yürüyüşte ben de varım’’

27 Şubat 2015 16:36

AK Parti Milletvekili aday adayı Nuri Koç, Isparta’yı en iyi şekilde temsil edeceğine inancının tam olduğunu belirterek, ‘’Isparta’ya çok büyük yatırımlar yapıldı ama ben bunları daha iyi hale getirebilmek için var gücümle elimden geleni yapacağım’’ dedi.

AK Parti Milletvekili aday adayı Nuri Koç, dün basın mensuplarıyla bir araya gelerek önce kendini tanıttı sonra yapacaklarını açıkladı. 1959 Yalvaç doğumlu olduğunu belirten Koç, ‘’Yıllardır Isparta’dayım. 8 yaşımda Isparta’ya geldim. Küçük yaşta babamı kaybetmiş olduğunun verdiği üzüntü ile Isparta’ya geldim. 18 yaşına kadar kaldım. Askerden sonra yurt dışına çıktım ve işyerimi kurdum. Gıda işinde çalıştım. Kendimizi geliştirerek şirketimizi büyüttük. Isparta’ya dönerek insanlarımıza ekmek kapısı açmak anlamında bir yararımız olsun diye 1988 yılında döndüm. 3 yıldızlı bir otele sahibim. O zamanlarda öğrenci ve gençlere yer verilmemesi hususunda bir önyargı vardı. Öğrenciye ev ya da apart verilmek pek hoş olmuyordu. Biz bunu kırmak adına o tarihte yurt ve apart işletmeciliğine savunduk. Günümüze kadar büyük aşamalar kaydettik. Öğrenci ve gençlerimizin barınma adına büyük mesafeler kat ettik. Isparta’da yatırım anlamında özel sektör olarak öncüsü olduğumuza inanıyorum. VİP tarzı ofisleri ve altında otoparkı olan günün şartlarına uygun iş merkezi yapacağız. IYAŞ AWM karşısında. Ufuk ve vizyonumu geliştirme çabasındayım. Bu birikim ve donanımlarımı ülkeme ve insanlarıma aktarmak istiyorum. Geçmişte de siyasette bulundum ama bir süre dinlenme ihtiyacı hissettim. Kamuoyundan gelen yoğun baskılardan ötürü 2009’da AK Parti’de siyasi hayatıma tekrar başladım’’ dedi.

‘’HAYATTA KÜSMEYİ HİÇ BECEREMEDİM’’

Öte yandan 2009 seçimlerinde Belediye Meclisinde görev aldığını ve bu süreçte 15-20 adet Isparta’nın geleceğine ışık tutacak projeler ortaya koyduğunu ifade eden Koç, ‘’Tabi biz yerelde muhalefet olduğumuz için, maddi sıkıntılar çekildiği gerekçesiyle projelerim kabul edilmedi. 2014 yerel seçimlerinde yine biz yılmadık ve belediye başkanı aday adayı olarak mevcut projeleri hayata geçirmek adına yola koyulduk. Biz partimize hiç bir zaman küsmedik. Hayatta küsmeyi hiç beceremem. Hiçbir zaman küsmedim kırılmadı ve her zaman ilerlediğim çizgiden devam ettim. 2015 seçimlerinde de partimizin milletvekili aday adayı olarak karşınızdayım’’ diye konuştu.

‘’YAPILAN YATIRIMLARIN DAHA İYİ HALE GETİRECEĞİM’’

Diğer taraftan AK Parti’nin 13 yıllık hizmet serüveninde, her alanda yapmış olduğu yatırımlar ile halkın gönlünü kazandığını dile getiren Koç, ‘’Türkiye’nin yeni vizyon sahibi ve Partimizin kurucu genel başkanı, Türkiye’de ilk defa halkın seçtiği ve %53’lük bir oy alan Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 2023 hedeflerine giden yolda ve o doğrultuda görevi devralan Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun ekibinde yer alarak, bu kutlu yürüyüşte yer alarak Isparta’mızı en iyi şekilde temsil edeceğime inancım tamdır. Esas yaşam felsefem doğruluk ve dürüstlüktür. Doğruluk, doğru iş, doğru söz ve doğru yaşam ve bu yolda Isparta’mıza çok iyi hizmetler yapacağıma inanıyorum. Isparta’ya çok büyük Ulaşım ve yatırımlar yapıldı ama ben bunları daha iyi hale getirebilmek için var gücümle elimden geleni yapacağım’’ şeklinde konuştu.

Bu haber 817 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...