OYLAR ANKARA’DA DEĞERLENDİRİLECEK

2 Mart 2015 18:53

AK Parti İl Teşkilatı, 7 Haziran’da yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi 31 aday adayı için temayül yoklamasına gitti. 1575 teşkilat mensubu milletvekili görmek istediği aday adayına oy kullandı.

AK Parti, hangi adayla 7 Haziran genel seçimlerine gireceğini belirlemek için dün temayül yoklamasına gitti. Süleyman Demirel Kongre Merkezi’nde yapılan temayül yoklaması saat 10:00’da başladı. Temayül yoklamasında il ve ilçe yönetimleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleri, belediye başkanları il genel ve belediye meclis üyeleri oy kullandı. Her ilçe yönetimi kendi ilçesi için konulan sandıkta oy kullanırken, yoklamaya katılanlar 4 aday tercihinde bulunarak zarfları sandığa attı.

1575 TEŞKİLAT MENSUBU OY KULLANDI

AK Parti, Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’in koordinatörlüğünde gerçekleştirilen teşkilat temayül yoklamasında AK Parti İl Başkanı Osman Zabun da oyunu kullandı. Gazetecilere değerlendirmede bulunan Zabun, “Milletvekilliği aday belirleme süreci başladı. Bugün temayül yoklamasını gerçekleştiriyoruz.  Temayül yoklamasına il ilçe yönetimleri, belediye meclis ve il genel meclis üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları ile mahalle temsilcileri iştirak ediyorlar. Bin 575 teşkilat mensubu 31 aday adayıyla ilgili kanââtlarını ortaya koyuyor. Sonuçlar Genel Merkeze götürülecek ve değerlendirilecek. Kamuoyu yoklamaları zaten yapılıyor. Önümüzdeki süreçte de kamuoyu yoklamaları devam edecek. Tüm bunlardan sonra Genel Merkez’de gerçekleştirilecek mülakat sonucunda inşallah Ispartamıza hizmet verecek, milletvekilliği misyonunu taşıyacak değerlendirmeler sonucunda oluşturulacak liste en geç 7 Nisan’da Genel Merkez tarafından sunulacak. Kesinleşen listeden sonra adaylarımızla milletimizin huzuruna çıkacağız” dedi.

‘’İYİ BİR LİSTEYLE HALKIN HUZURUNA ÇIKACAĞIZ’’

AK Parti’nin bu yolculukta milletten aldığı desteği her geçen gün artıran bir parti olduğuna dikkat çeken Zabun, “İnşallah önümüzdeki seçimlerde de aynı çerçevede oyumuzu artıracağımızı düşünüyoruz. 2015 seçimleri son derece önemli. Darbeci çarpık zihniyetin ortaya koyduğu darbe anayasasından artık bu ülkenin net olarak kurtulması lazım. Tüm parti buna odaklanmış durumda. Bu milletin önünün açılması gerekiyor. Bu milletin ürettiği hizmet hamlelerinin, demokratikleşme hamlelerinin katlanarak devam etmesi gerekiyor. 2023, 2071 hedeflerimiz var. Bu ülkeyi bu hedeflere taşıyacak iyi bir sonuçla seçimi neticelendireceğimize inanıyoruz. Isparta’da da iyi bir listeyle milletin huzuruna çıkmak istiyoruz. İnşallah temayülümüz hayırlı olur” açıklamasında bulundu.

 

Bu haber 721 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...