SDÜ’ye yeni Genel Sekreter atandı

5 Mart 2015 16:11

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof.Dr. Hasan İbicioğlu, geçtiğimiz gün Yeni Sekreter Genel ataması yaptı. SDÜ Genel Sekreterliği görevine Hikmet Şahin getirildi.

Hikmet Şahin’in Özgeçmişi şöyle: “02.05.1959 doğumlu Hikmet Şahin orta öğretimini İstanbul İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Marmara İlahiyat Fakültesi mezunu olan Hikmet Şahin İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Yönetim Organizasyon ve İşletme Politikası Alanında Master yaptı. 1985’de 3 ay Fransa’da dil eğitimi aldı. 1986-1987 yılında İngiltere’de 1 yıl Yönetim ve İnsan Kaynakları eğitimi aldı.

1988’de Milli Eğitim Bakanlığı'nda 10,5 yıl öğretmenlik ve değişik idari kademelerde çalıştı. 1998’de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Döneminde Büyükşehir Belediye Başkanlığında çalışmaya başladı. Takriben 16 yıl İ.B.B ye bağlı şirketlerde ve değişik birimlerde bürokrat ve üst düzey yönetici olarak görev yaptı. 2015 Yılı Ocak ayında Süleyman Demirel Üniversitesine geçiş yaptı.

Hikmet Şahin Türkiye’nin Önde gelen STK’larında ve Vakıflarında kurucu üyelik ve yöneticilik yaptı. Bu Vakıflar ve STK lar şunlardır; TİYEMDER, BİRLİK VAKFI, ERZURUM BEYOĞLU VAKFI, İSADER, ENSAR Vakfı, ÖNDER Vakfı, İLİM YAYMA CEMİYETİ, İNSO, İSPADER vb.

Kamu ihaleleri, insan kaynakları yönetimi, iletişim, ihracat, kişisel gelişim vb. Konularda uzmanlaştı.

Uzak doğu sporlarında Teakwando branşında hocalık ve hakemlik yapan Hikmet Şahin Sualtı dalgıçlığı, kar kayağı vb. sporlarla ilgileniyor. Klasik Türk Müziği ve Klasik Müzik dinlemeyi ve de kitap okumayı seviyor.

Şahin, Isparta’nın ve Akdeniz Bölgesinin yükselen bir Yıldızı olan Süleyman Demirel Üniversitesini daha yükseklere taşımak için elinden gelen bütün gayreti, bütün hakkaniyetiyle göstereceğini beyan ediyor.

 

 

Bu haber 657 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...