‘’IGSİAD’ın gelenekleri ve değerleri var’’

5 Mart 2015 16:13

7. dönem Genel Kurulunu yapan Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği'nde (IGSİAD) ilk kez bir başkana 2. dönem yetkisi verildi. Güven tazeleyen Bayhan, ‘’Gerçekleştirdiğimiz lobi faaliyetleri sonucunda Isparta için vizyon geliştirmeye ve sorunların çözümüne fikir katkısı yapmaya çalıştık’’ dedi. 

Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği'nin 7. Olağan Genel Kurul toplantısında Alper Bayhan yeniden başkanlığa seçildi. ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in divan başkanlığında Barida Hotels'de gerçekleştirilen kongrede Bayhan ve ekibi yeniden göreve getirildi. Kongre sonrası açıklama yapan IGSİAD Başkanı Alper Bayhan, kişilerin değil birlikteliğin önemine dikkat çekti. IGSİAD gibi örgütlere güç kazandıran üç faktörün bulunduğunu bunların bünyesinde belirli ilkelere saygı gösteren ve sektörlerini başarıyla temsil eden seçkin işadamlarının varlığı, kamuoyu nezdinde çağdaş, bilimsel, objektif veya tarafsız tavır almak ve üyeleri arasında güç birliği ile öncü inisiyatifler almak olduğunu belirten Bayhan, ‘’IGSİAD’ın gelenekleri ve değerleri var.

‘’HER GÜN BÖLGEMİZİN KALKINMASI İÇİN DAHA VERİMLİ ÇALIŞIYORUZ’’

Yönetim Kurulu olarak iki yıl önce görevi devralırken IGSİAD’ın gelenekleri ve değerleri olduğunu, kişilerin değil, birlikteliğin önemli olduğunu, en önemlisi ise örgütlere güç veren faktörlerin tamamının IGSİAD'da var olduğunun farkındaydık. Bu anlamda Isparta İş Dünyası Platformu’nu oluşturduk. Gerçekleştirdiğimiz lobi faaliyetleri sonucunda Isparta için vizyon geliştirmeye ve sorunların çözümüne fikir katkısı yapmaya çalıştık. İş dünyamızdaki başarılı kişi ve kurumları ön plana çıkararak olumlu örneklerin sayısını artırabilmek, işadamlarının ve kamuoyunun dikkatini Marifet İltifata Tabidir prensibine çekmek için her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz ödül törenlerimizi her yıl daha da ihtişamlı hale getirdik. Umarım bundan sonrada birlikte farklı ve başarılı işlere imza atma şansını daha fazla yakalarız. Böylelikle bölgemizin ve ülkemizin kalkınması için her gün bir önceki günden daha hızlı ve verimli çalışma imkânı buluruz’’ dedi. 

Bu haber 627 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...