“Bu birleşme keşke daha önceden olsaydı”

30 Ekim 2012 18:51

Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün, Gümüşgün Köyü ile birleşme olayından büyük mutluluk duyacaklarını belirterek; “Bu birleşme çalışmaları keşke daha önce olsaydı. Bugün büyük yollar kat eden bir belediye olacaktık” dedi.

Yeni Büyükşehir Belediyeleri Kanunu olumlu ve olumsuz tartışmaları devam ediyor. Gümüşgün köyü ile birleşme konusu gündemde olan Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün, birleşme konusunu değerlendirdi.

Pazar günkü referandumdan evet çıkmasını beklediklerini ifade eden Belediye Başkanı Gözgün; “Gümüşgün - Güneykent bu birleşmeden sonra kendisini daha farklı ifade edebilecek ve daha farklı gösterecek. Karşımızda bulunan Isparta-Ankara yolundan günde 12 Bin araç geçiyor. Biz sadece bakıyoruz. Konumumuz itibariyle çok önemli bir bölgeyiz. Bunu da değerlendirmeliyiz. Eğer referandumdan evet oyu çıkarsa biz bütün olanaklara sahip olacağız” dedi.

Ak Parti Milletvekili Recep Özel de yaptığı açıklamada; “Güneykent Belediyesi çalışmalarıyla takdir toplayan bir beldemizdir. Artık belli bir noktaya geldi. Gümüşgün’de bağlanırsa adına da Gülkent ismi koyarız. Ve daha da büyümeye devam eder. Buraya Havacılık Okulu ve Hızlı Tren projesi var. Ve daha birçok konularda yatırım yapılır. Bunlar için başkan takipçisi olacak” dedi.

 

Bu haber 1399 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...