Isparta’nın ekonomisi Televizyonda

30 Ekim 2012 18:52

Uydu’dan yayın yapan FlexTV Isparta’ya gelerek çekimlere başladı. 10 ayrı işyerinde yapılacak çekimlerde işyerlerinin satış portföyünden modernizasyonuna kadar tüm konular çekimlerde yer alacak.

Flexkom Network tarafından Distribütörlerinin daha hızlı bilgiye ulaşmasını sağlamak amacıyla kurulan FlexTV dün Isparta’ya geldi.

TUNA; “ISPARTA’DA 10 KOBİ İŞYERİNDE ÇEKİM YAPACAĞIZ”

Isparta’da toplam 10 İşyerinde çekim yapacaklarını ifade eden FlexTV Medya Koordinatörü Şükrü Tuna; “Bilindiği gibi Flexkom online alış-veriş yapılan bir e-ticaret organizasyonu ve sitesidir. Fakat bu sitenin en büyük özelliği satılan ürünlerden kişilere komisyon vererek kazanç sağlamasıdır. Bu doğrultuda alış-veriş sitesine bulduğunuz müşterilerden sizin sayenizde flexkom sitesinden alış-veriş yapan kişilerden komisyon alınır. Sisteme dispiritör olarak bulduğunuz kişilerden

sizin gibi bu sistemden para kazanmak isteyen kişilerden kazanç sağlanır.

Sistemde kobi uygulamamız da bulunmaktadır. Kobi işyerlerimizden alışveriş edenler belirlenen indirimlerden yararlanarak almak istedikleri ürünleri daha ucuza alabilme imkanına sahip olmaktadırlar.

Bizde, Flexkom Network tarafından kurulan FlexTV olarak tüm Türkiye’yi dolaşıyoruz ve gittiğimiz illerde üye kobi işyerlerinde çekimler yaparak tanıtım çalışmalarına katkıda bulunuyoruz” dedi.

AKSÖZ; “ISPARTA İÇİN YARARLI BİR ÇALIŞMA”

Flexkom Isparta Temsilcisi Mehmet Turgut Aksöz de  yaptığı açıklamada, söz konusu çekimlerin Isparta’nın tanıtımında büyük yarar sağlayacağını ve özellikle organizasyonun mensubu olan kişilerin alışverişlerde daha avantajlı imkanlara sahip olacaklarını söyledi. 

Bu haber 1050 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...