“85 yıldır aynı heyecanı yaşıyoruz…”

6 Mart 2015 16:32

Vali Vahdettin Özkan, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilimize gelişinin 85’nci yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 85 yıl önce Isparta’yı ziyaret etmesinde yaşanılan heyecanı bu gün bir kez daha aynı içtenlik ile yaşıyoruz” dedi.

Vali Özkan, şöyle devam etti; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1930 tarihinde Isparta’mızı ziyaret ederek, kent halkıyla bir araya gelmiş ve şehrimizi şereflendirmiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk,  Kurtuluş Savaşı destanının ardından, her fırsatta yurdun her köşesinde vatandaşları ile vakit geçirerek genç Türkiye Cumhuriyeti’nin gelişmesi için elinden geleni yapmıştır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 85 yıl önce Isparta’yı ziyaret etmesinde yaşanılan heyecanı bu gün bir kez daha aynı içtenlik ile yaşıyoruz.

85. yıl dönümünde Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Isparta’ya gelişi olan 6 Mart Cuma gününü hemşerilerimiz ile büyük bir sevinç içinde kutlamayı arzu ediyorum.

Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk,   silah arkadaşları ve Aziz Şehitlerimizi saygıyla ve rahmetle anıyor, gazilerimize de minnetlerimi sunuyorum”. 

Bu haber 631 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...