Nuhoğlu, MHP İl Teşkilatını ziyaret etti

8 Mart 2015 18:37

MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı, İş adamı, Çevre Yüksek Mühendisi Ahmet Ziya Nuhoğlu’nun, seçim çalışmasındaki bu sefer ki durağı MHP İl Başkanlığı oldu.

Ülkemizin bu zor durumunda vatanımızı satanlardan hesap sormak, bu vatan ve millet için ömrü boyunca dik duruş sergileyen her şeyini bu vatana vakfeden sayın Dr. Devlet Bahçelinin yanında hizmet verebilmek için bu göreve talip olduğunu dile getiren MHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Ahmet Ziya Nuhoğlu “Adalet ve Kalkınma Partisinin Milletvekilliği adında dokunulmazlığa ulaşmaya çalıştığı bir dönemdeyiz. Özellikle de benim tespitim; Hakan Fidan’ın kendisinin vatan hainliğiyle yargılanacağını bildiği için, AKP’nin de İktidardan düşeceğini MİT başkanı olarak çok iyi tahlil ettiği için gemiye binen birisidir.  Gemiye ilk binen gibi görünse de, ilk gemiyi terk edip dokunulmazlık zırhını almaya çalıştığı bu dönemde bu vatana ihanet edenlerden Genel Başkanımızın da müsaadeleriyle ayın 1’inden sonra sahaya çıktık” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisinin açık arayla Türkiye’de iktidar olacağını, geçmiş dönemdeki yolsuzlukların hesabının teker teker sorulacağını ifade eden Nuhoğu “Isparta’dan hep beraber destek vermek için bu yola çıktık. İl teşkilatlarını ziyaret ederek hayır dualarını alıyoruz. İlk önce İl teşkilatımıza gelmek isterdik. Bu yolda dava arkadaşlarımızın İl Başkanımızın hayır dualarını istiyoruz” şeklinde konuştu.

‘FİDAN DOKUNULMAZLIK İSTİYOR’

Konuşmasına şu şekilde devam eden Nuhoğlu “MİT Başkanlığı Milletvekilliğinden çok yüksek bir makamdır. Bunu objektif gözle bakan herkes bilir. Bir insanın MİT Başkanlığını bırakıp Cumhurbaşkanını istememesine rağmen Milletvekili olması istemesi benim kafamda başka ışıklar yapıyor. Bu adam apoyla görüşmedim dedi, görüştü. Sonradan kanunu değiştirdi. Kanun değişmeden önce bakarsanız Vatan hainliği ile yargılanması lazım. Bu iktidarda AKP’nin, iktidardan düşeceğini, AKP iktidardan düşüncede Hakan Fidan’ın Vatan hainliğiyle yargılanacağını düşündüğünden bir dokunulmazlık zırhı almak istedi. Onun içinde AKP saflarına katılıp bu zırhı almak istedi. Çünkü artık ülkede adalet yok. Herkesin malumu önüne geleni balyozcu, ergenekoncu, paralelci diyerek topladılar” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 709 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...