Tarım ve Hayvancılık Fuarı 8 Kasım’da açılıyor

30 Ekim 2012 18:54

Isparta Ticaret Borsası tarafından organize edilen ve bu yıl sekizincisi yapılacak olan ‘Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’ 8 - 11 Kasım 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Detay Fuarcılık tarafından organize edilen fuarda bu yıl 80’e yakın firma stant açacak. Isparta, Afyonkarahisar, Antalya, Burdur, Denizli, Uşak gibi bölge illerinden çok sayıda tarım ve hayvancılığa dayalı firmanın stant açacağı fuarda kamu, kurum ve kuruluşları ile sivil ve mesleki örgütler de tanıtım yapma fırsatı bulacak.

Tarım ve hayvancılıkta yeni teknolojiler, yeni buluşlar ve yeni ürünlerin beğeniye sunulacağı fuara 30 bine yakın ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, bu yıl 8’incisi düzenlenecek olan Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın artık Isparta’nın fuarı haline geldiğini söyledi. Isparta’nın bu organizasyondan başka profesyonel anlamda başka bir fuarı olmadığını belirten Adar, Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın tarım ekonomisine katkı sağladığını iddia etti. Isparta’da her geçen gün tarım ekonomisinin arttığını belirten Adar, fuar organizasyonu ile tarım ve hayvancılıktaki iddianın bir kez daha ortaya konacağının altını çizdi.

 

Bu haber 872 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...