Cumhuriyet kokteyline katılım büyük oldu

30 Ekim 2012 19:00

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 89. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen Cumhuriyet resepsiyonu önceki akşam Barida Otel’de gerçekleştirildi.

CUMHURİYET KOKTEYLİNE BÜYÜK KATILIM

Vali Memduh Oğuz ve eşi Canan Oğuz’un ev sahipliği yaptığı Cumhuriyet resepsiyonuna katılım geçen yıllara göre çok büyük oldu. Resepsiyona Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz ve eşi, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve eşi Dilek Günaydın SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, C.Başsavcısı Mustafa Yıldırım, Adalet Komisyonu Başkanı Suat Yürekli ile kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, siyasi parti il başkanları, sivil toplum örgütlerinin yöneticileri katıldı.

VALİ OĞUZ; “CUMHURİYETİMİZİ COŞKUYLA KUTLUYORUZ”

Vali Memduh Oğuz ve eşi Canan Oğuz’un tüm masaları gezerek davetlilerle tek tek ilgilendi.. Bu yılki kutlamalara olan ilginin sevindirici olduğunu ifade eden Vali Oğuz, konuşmasında; “Cumhuriyet Bayramımızı coşkuyla kutluyoruz.  Dün çelenklerimizi sunduk, bugün sabah Hükümet Caddesinde Bayramımızı kutladık. Şimdi de Cumhuriyet kokteylini gerçekleştiriyoruz.

“BİZ BARIŞTAN, KARDEŞLİKTEN, ÇAĞDAŞLIKTAN YANAYIZ”

Görüldüğü gibi hepimiz buradayız. İşte bu manzara birlik ve beraberliğin en güzel göstergesidir. İnanıyorum ki, Mustafa Kemal Atatürk de bu manzarayı bu birlikteliği görseydi çok mutlu olurdu. Bizler barıştan, kardeşlikten, çağdaşlıktan yanayız. Çok zor şartlar altında kurulan Cumhuriyetimiz büyük ilerlemeler kaydetti ve büyük mesafeler alarak bugünlere geldi. İnşaallah sonsuza kadar da yaşayacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Sizler işlerinizden, güçlerinizden fedakarlık yaparak buraya geldiniz. Düzenlemiş olduğumuz Cumhuriyet resepsiyonumuza katılımlarınızdan ve sizlerle beraber olmaktan dolayı çok mutluyum ve sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

SİNEVİZYONLA CUMHURİYET ANLATILDI

Kokteyl program boyunca davetlilere SDÜ müzik topluluğu tarafından canlı müzik programı sunuldu. Cumhuriyeti kutladığı resepsiyonda davetliler bol bol sohbet etme imkanı da buldu. Resepsiyon boyunca dev ekranda Cumhuriyetin kuruluşu ile ilgili sinevizyon gösterisi de gerçekleştirildi.

 

Bu haber 1573 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...