‘’AKP ile dişe diş mücadele etmek için aday adayım’’

9 Mart 2015 18:44

Avukat Eyüp Ersoy, 7 Haziran’daki milletvekilliği seçimleri için CHP’den aday adaylığını açıkladı. Ersoy, “AKP’nin boğazına durmak ve dişlerini kıracak demir leblebi olmak için aday adayıyım” dedi.

Avukat Eyüp Ersoy, CHP’den Milletvekili Aday Adaylığını cumartesi günü düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı. Olumsuz şartlarda 7 Haziran seçimlerine gidildiğini belirten Ersoy, “AKP’ye karşı tüm güçler sokakta ve seçimde güçlerini CHP’de birleştirerek, bu iktidarı alaşağı edebilmek için birlikte hareket etmelidir. Haziran seçimlerinde partimiz tüm muhalefet güçlerini birleştirerek yönünü sola döndürecektir. Bunu başararak iktidar olacağız” dedi.

GÜZEL MEMLEKETİMİZ ISPARTA’YA HİZMET ETMEK İSTİYORUM

Öte yandan neden aday adayı olduğuna anlatan Avukat Ersoy, şunları söyledi: “Geçlerimizin geleceklerini teminat altına alabilmek ve eğitim sorunlarının çözümü noktasında projeleri ortaya koymak için aday adayıyım. Kadınlarımızın hak ettikleri yaşam standartlarını yükseltebilmek ve emeklerinin karşılığını alabilmeleri konusunda mücadele edebilmek adına aday adayıyım. Devrimci ve demokratlar adına 1968,70 ve 80 sonrası kayıp kuşaklar adına, gezi direnişindeki insanlar, kaybettiğimiz fidanlar ve şehitlerimiz, ezilenler için aday adayıyım. Güzel memleketimiz Isparta’ya hizmet etmek için aday adayıyım.

DİŞLERİNİ KIRACAK DEMİR LEBLEBİ OLMAK İÇİN ADAY ADAYIYIM

29 Mart’tan sonra seçim ne olursa olsun seçilecek arkadaşlarla birlikte küsmeden, yılmadan partimizin en iyi sonucu alabilmesi için çalışacağım. Aday adaylarımızdan Vedat bey konuşmasında bir danışmanım Ispartalı olacak demişti. Biz de aynı sözü veriyoruz. Orda da durmuyoruz. Milletvekili olursak Isparta’da bir büromuz devamlı açık olacak, Ankara’ya gitmeden bize ulaşabileceksiniz. Ben maaş için aday adayı değilim. AKP ile dişe diş göze göz mücadele etmek için aday adayıyım. Onların boğazlarına durmak için aday adayıyım. Dişlerini kıracak demir leblebi olmak için aday adayıyım.”

 

Bu haber 654 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...