Büyüktuncer’den zafer için birliktelik çağrısı

9 Mart 2015 18:46

CHP’den Isparta Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Mehmet Büyüktuncer, 7 Haziran’daki seçimler için genci, yaşlısı, kadını ve erkeğiyle kol kola girerek, bir güç oluşturmak zorunda olduklarını bildirdi. Büyüktuncer, “Bu şekilde 2 vekilden fazla çıkartacağımıza inanıyorum” dedi.

Partisinde cumartesi günü basın toplantısı düzenleyen Mehmet Büyüktuncer, 7 Haziran’daki seçimler için CHP’den Isparta Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Kalabalık bir gruba hitap eden Büyüktuncer’e yerel seçimlerde CHP’den Belediye Başkan Adayı olan Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı da destek verdi.

GÜN GENÇLİĞİMİZİ HİZMETKAR ETME GÜNÜDÜR

Konuşmasına Isparta sokaklarında doğup, büyüdüğünü vurgulayarak başlayan Büyüktuncer, “Bu memlekette kah güldük kah ağladık. Dolayısıyla bu memlekete bugün gençliğimizi hizmetkar etme günüdür. Bunun için heyecanlıyım ve coşkuluyum” dedi.

AKP SİZE NE YAPTIYSA BİR FAZLASINI BANA YAPTI

Açıklamasında AKP siyasetine fazla değinmeyeceğini ifade eden Mehmet Büyüktuncer, “Zaten size ne yaptıysa bir fazlasını bana yaptı. Maksat çözümü aramak adına hep beraber olduğumuzu düşünüyorum. Bunun için de tarih 7 Haziran 2015 genel seçimleri. Bu tarih CHP’nin inşallah iktidar olduğu tarih olacaktır” şeklinde konuştu.

2 VEKİLDEN FAZLA ÇIKARTACAĞIMIZA İNANIYORUM

Öte yandan siyasetin yerelden genele hitap ettiğini düşündüğünü belirten Büyüktuncer, uzun yıllar CHP’de yönetici olarak çalıştığını ve örgütün yapısını iyi bildiğini bildirdi. Büyüktuncer konuşmasını şöyle sürdürdü:  “Özellikle ülkemizin ve cumhuriyetin tehdit altında olduğu bu dönemde Isparta’nın CHP örgütündeki dostlarımın 7 Haziran seçimleri için kol kola girerek, 2 vekilden fazla çıkartacağına inanıyorum. 

ISPARTA HALKI DEMOKRASİ VE CUMHURİYET İÇİN CHP’DE BİRLEŞECEK

Seçimlere hazırlanırken sistemli çalışmamız gerekiyor. Kol kola girmemiz ve örgütümüzün ortaya koyacağı eserlere inanarak, 7 Haziran’a bu şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Ben CHP İl Örgütünün temelinden yönetici noktasına kadar temelden inandığını biliyorum. Isparta halkının da CHP’ye inanacağına yürekten inanıyorum. AKP bugün mağdur ve mazlumun siyasetini yaparak, Isparta gibi bir yerde halkı, artık açlık, işsizlik noktasında tartışılır noktaya getirmiştir. Isparta’da 7 Haziran’da elbette cevabını verecektir. 7 Haziran’da demokrasi ve Cumhuriyete inanmış Isparta halkı, inanıyorum ki CHP çatısı altında birleşecektir  ve birleşmek zorundadır. 7 Haziran’a kadar Isparta sokaklarında tamamen gencimizle, kadınımızla kol kola seçimlere hazırlanmalıyız. 18 aday adayı arkadaşımız var. Listeye girelim ya da girmeyelim buradan söz veriyorum, CHP’nin neferi olarak gece gündüz çalışacağım.

HESAP SORMAZSAM BANA DA YAZIKLAR OLSUN

Bugüne kadar halka zulüm çektirenlere, halkı bu noktaya getirenlere, halkın ikbali yerine kendi ikbali peşinde koşanlara yazıklar olsun diyorum. Ben de bunlardan hesap sormazsam bana da yazıklar olsun.

MEHMET BÜYÜKTUNCER KİMDİR?

1976 Isparta doğumluyum. Isparta’da ticaretle uğraşıyorum. İnşaat sektöründe faaliyet gösteriyorum. Evliyim ve 1 çocuk babasıyım.

 

Bu haber 784 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...