“Isparta, halkıyla dalga geçmeyen milletvekillerine kavuşacak”

9 Mart 2015 18:48

MHP’de resmi olarak ilk milletvekili aday adaylılığı açıklaması yapan A. Ziya Nuhoğlu, 13 yıllık AKP iktidarında Isparta’nın geri kaldığını ileri sürerek, “İlimiz Allah'ın izni, milletimizin teveccühü ile MHP iktidarı sayesinde halkıyla dalga geçmeyen, yalan söylemeyen milletvekillerine kavuşacaktır” dedi.

7 Haziran’da yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimleri için aday adaylığı sürecini en sona bırakan parti Milliyetçi Hareket Partisi. MHP’de aday adaylıkları başvuruları 12 Mart’ta başlayacak. Bu nedenle aday adayı olacak kişilerin açıklamaları da diğer partilere göre gecikmiş durumda. MHP’de Isparta milletvekilliği aday adaylığı için ilk resmi açıklamayı yapan A. Ziya Nuhoğlu oldu. Nuhoğlu, cumartesi günü parti binasında geniş katılımlı bir toplantı ile 7 Haziran seçimleri için aday adayı olduğunu duyurdu.

AKP'Lİ YÖNETİCİLER ISPARTA İÇİN,'ISPARTA DEMİREL

ZAMANINDA ALACAĞINI ALDI” GÖZÜYLE BAKMAKTADIR

Açıklamasında Isparta’nın 13 yıldır liyakatsiz, ehliyetsiz, basiretsiz ve ferasetsiz iktidar temsilcileri tarafından devamlı geriletilmekte ve taş üstüne taş koymayı bırakın mevcut kazanımlarını da kaybetmekte olduğunu belirten Nuhoğlu, şunları söyledi: “2002 yılında devlet yatırımlarında 6’ncı sırada olan ilimiz iş bilmez milletvekilleri yüzünden bugün 60'ıncı sıranın da altına düşmüştür. Bir çevre yolunu 13 yıldır yapamayıp da 12 vatandaşımızın vefat etmesine neden olanlar bugün Dereboğazı yolu üzerinden yine halkımızı kandırmaya çalışmaktadır. Tüm bunların dışında; AKP iktidarı 6 senedir Bölge Hastanesi'nin ancak göstermelik temelini atabilmiştir. MHP'nin sadece koalisyon ortağı olduğu 1999-2002 yılları arasında 3,5 senelik kısa süre zarfında yapılan sağlık yatırımları AKP'nin 13 yıllık iktidarında yapılamamıştır. Bunun tek sebebi ise; AKP'nin Isparta’ya karşı hasmane bakış açısıdır. AKP'li yöneticiler Isparta için,'Isparta Demirel zamanında alacağını aldı” gözüyle bakmaktadır.

ISPARTA YALAN SÖYLEMEYEN VEKİLLERE KAVUŞACAK

İlimiz Allah'ın izni, milletimizin teveccühü ile 7 Haziran'dan sonra kavuşacağı MHP iktidarı sayesinde, ITSO yöneticilerinin verdiği dosyayı Ankara'da kaybetmeyen,'Elinize kazma küreği alın kazmaya başlayın’ diye halkıyla dalga geçmeyen, sendikasını değiştirmeyen memurlara zulmetmeyen, en önemlisi de yalan söylemeyen milletvekillerine kavuşacaktır.”

ISPARTA’YA VERDİKLERİ DEĞER BU İŞTE!

Öte yandan AK Parti iktidarını tren seferleri üzerinden de eleştiren A. Ziya Nuhoğlu, “Şimdi size dünyada hiçbir yerde başka örneğini göremeyeceğiniz trajikomik bir konuyu aktaracağım. AKP'nin Isparta ile ilgili dünya görüşünün en somut örneği bu anlatacağım konudur. Isparta, 2007 yılına kadar tren seferleri en güçlü olan illerden bir tanesi idi. 2007 yılında ise ‘raylarda bakım yapacağız' açıklaması ile tren seferlerini iptal ettiler. Aradan geçen 8 senenin sonunda ise getirdikleri çözüm dillere destan. Şimdi insanlar otobüslere doldurulup Dinar'a kadar 45 dakikada götürülüyor. Buradan trenle İstanbul yolculuğu yaptırılıyor. Isparta’ya verdikleri değer işte bu. Anlattıklarım ışığında, Isparta halkı 7 Haziran'da bu iktidara muhakkak gereğini yapacaktır. Buna inancımız tamdır. Biz de diğer aday adayı arkadaşlarımla beraber Isparta’mıza ve ülkemize hizmet etmek için bu kutlu yola çıktık. Sayın Genel Başkanımız, Türkmen Beyi Dr. Devlet Bahçeli'nin liderliğinde, Isparta halkının teveccühü ve Allah'ın izni ile kapı kapı dolaşıp MHP iktidarını kuracağız. Yüce Allah'ın selamı Türk'ün istikbalini kuracak ve kurtaracakların üzerine olsun” dedi.

 

Bu haber 716 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...