Yeni Türkiye için değil YENİDEN TÜRKİYE için söz verdiler

9 Mart 2015 18:53

7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimleri öncesi CHP’deki 18 aday adayı dün kamuoyuna tanıtıldı. İl Başkanı Senayi Demirkol, genel seçim öncesi yapılacak olan önseçimde rakiplerle değil hizmet için yarışacaklarını belirterek aday adaylarından söz istedi.

CHP’de dün itibariyle aday adaylığı süreci tamamlandı. 18 aday adayı dün Halı Sarayı Düğün Salonu’nda kamuoyuna tanıtıldı. Tanıtım toplantısına ilgi oldukça yoğundu. Programın açış konuşmasını CHP İl Başkanı Senayi Demirkol yaptı. Demirkol, 7 Haziran genel seçimlerinde yeni Türkiye için değil yeniden Türkiye için yarışacaklarını belirterek, ‘’Isparta’da 29 Mart’ta ön seçim yaşayacağız. Bu önseçimde 18 aday adayımız birbirleriyle yarışacaklar. Bu yarış rakiplerle yapılan bir yarış değildir. Bu yarış hizmet etme yarışıdır. Üstünlerin hukukuna son verme yarışıdır. Bu yarış hırsızlığa, yolsuzluğa, yoksulluğa, yalana, talana dur deme yarışıdır. Bu yarış usulsüz dinlemelere haksız tutuklamalara dur deme yarışıdır. İnsan hak ve özgürlüklerini koruma yarışıdır. Eşitlik, özgürlük ve adalet sağlama yarışıdır. Ülkenin bağımsızlığı ve onuru için yapılan bir yarıştır. Ülkenin itibarını koruma yarışıdır. Yeni Cumhuriyet için değil yeniden Cumhuriyet için yapılan bir yarıştır. Yeni Türkiye için yeniden Türkiye için yapılan bir yarıştır.

LİSTEYE GİREMEYENLER BİLE 7 HAZİRAN AKŞAMINA KADAR ÇALIŞACAK

Bu bir iktidar olma yarışıdır. Bu kutsal yarışta tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Hedefimiz Isparta’da birinci parti olmak ve en az 2 milletvekili çıkarmaktır. Türkiye’de ise iktidar olmaktır. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakan yapma yarışıdır. Bu nedenle kimliği, inancı, düşüncesi rengi ne olursa olsun her vatandaşımızı CHP’ye davet ediyoruz. Aday adaylarımızdan tek söz istiyorum; Listeye girsin giremesin 7 Haziran akşamına kadar çalışacaklarının sözünü istiyorum’’ diye konuştu.

ADAY ADAYLARI TEK TEK ÇAĞIRILDI

Öte yandan Demirkol’un konuşmasının ardından aday adayları tek tek çağırıldı ve birlik beraberlik mesajı verildi. Daha sonra aday adaylarına 5’er dakika söz hakkı tanındı ve kendilerini ifade etti.

Bu haber 747 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...