Aday adaylığını diğerlerinden farklı açıklayacak

10 Mart 2015 19:18

MHP Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman, milletvekilliği aday adaylığı toplantısını vekâletine talip olduğu halkının içinde açıklayacağını duyurdu.

MHP Milletvekili aday adayı Hüseyin Uçman, diğer aday adayların aksine farklı bir yöntemle aday adaylığını açıklayacak. 14 Mart Cumartesi günü saat 15.00’de Belediye İşhanı önünde aday adaylığını açıklayacağını duyuran Uçman, “Allah vekilliği nasip ederse kendini değil kentini düşünen, dokunulmaz değil dokunulan, kapısı çalınan değil kapı çalan vekil olacağımıza dair halkımıza söz verdik. İşte bu nedenle milletin vekilliğine talip olduğumuzu da halkın içinde açıklamaya karar verdim. 7 Haziran Milletvekilliği seçimleri Türkiye’nin dönüm noktası olacak seçimdir.

“ISPARTA 13 YILDIR KAYBETTİĞİNİ MHP

İKTİDARIYLA FAZLASIYLA ALACAK”

Ülkenin bölünmez bütünlüğünün garantisi MHP’dir. Emperyalist güçlerin kuklası olmayı kabullenenler varsa devletimizin ve milletimizin bütünlüğünü koruyacak olan MHP’dir. Türk milleti sahipsiz değildir Milletin umudu MHP’dir. Partimizin iktidar yürüyüşünde,  bir tuğla da biz koyalım diyerek bu yola çıktık. Isparta 13 yıldır kaybettiklerini MHP iktidarıyla geri alacak. Şimdiden bunun sözünü veriyor, tüm halkımızı aday adaylığı açıklamamıza bekliyoruz” dedi.  

 

Bu haber 739 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...