“Tek çare MHP”

10 Mart 2015 19:20

MHP Milletvekili Aday Adayı Hakan Demirtaş, ülkenin içinde bulunduğu durumdan dolayı partilerine büyük bir teveccühün bulunduğunu açıkladı.

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren MHP Milletvekili Aday Adayı Mimar Hakan Demirtaş, 7 Haziran seçimlerinde MHP’den milletvekili seçilmek için gösterilen teveccühün, MHP’nin Türkiye için tek çare olduğunun göstergesi olduğunu söyledi.  Demirtaş, 12 Mart 2015 Perşembe günü saat 09:00 ile 18 Mart Çarşamba saat 17:00 saatleri arasında aday adaylığı resmi başvurularının Genel Merkeze yapılacağını anımsattı.

“BU DURUM BİZİ MOTİVE EDİYOR”

Resmi adaylık süreci başlamamış olmasına rağmen bu süreçte aday adaylık başvurusunu yapacağını bildiren ve bugünden vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak adına MHP çatısı altında siyasi çalışmalarını sürdüren muhtemel aday adaylarının kalitesinin üzerinde duran Demirtaş, “ Partimize yönelik büyük teveccüh, ülkemizin gelmiş olduğu konumda MHP’nin tek çare olduğunun göstergesidir. Aday adaylık başvuru süresinin sonuna dek bu teveccühün daha da artacak olmasını temenni ediyoruz.  Çalışma arkadaşlarımızın büyük teveccühü her birimizi daha çok motive ediyor” dedi.     

 

Bu haber 730 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...