“Sorunları Biliyorum, Çözmeye Geliyorum”

10 Mart 2015 19:21

CHP Milletvekili Aday Adayı Vedat Şenol, Sav’da parti üyeleri ve vatandaşlarla buluştu. Sav’ın sorunlarını bildiklerini kaydeden Şenol, “O sorunları çözmeye geliyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı Vedat Şenol, ön seçim çalışmalarına Sav Beldesi’nde devam etti. Sav’da partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Şenol, uzun süre sohbet ettiği Savlılara önemli vaatlerde bulundu.

Şenol, ilk olarak partisinin Sav Belde örgütünde partililerle bir araya geldi. Şenol burada yaptığı konuşmada il başkanlığı sürecinde yürütülen faaliyetleri ve ön seçim sürecini anlattı.

Milletvekili olması halinde bütün ilçe belde ve köylere mutlaka sık sık ziyaretlerde bulunacağını anlatan Şenol “Ben sizleri unutan, beldenize gelmeyen, sorunlarınızı dinlemeyen bir milletvekili olmayacağım. Hafta sonlarını büyük ölçüde Isparta’ya ayıracağım. Sorunları birlikte tespit edip, birlikte çözeceğiz” dedi.

Parti üyeleri de Şenol’a ön seçim sürecinde başarılar dileyerek “Biz partide emeği geçen, partinin yükünü omuzlamış bir ismin Ankara’ya gitmesini ve bizi orada temsil etmesini istiyoruz” diye konuştu.

Şenol parti ziyaretinin ardından Beldede bulunan kahveleri de ziyaret ederek Savlılarla bir süre sohbet etti. Şenol, sohbetinde Sav’ın koku sorununu İl Başkanlığı döneminde hem televizyon programlarında hem de Valilik düzeyinde sık sık dile getirdiğini anlattı.

 

Bu haber 774 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...