Eski Dostlarıyla Kucaklaştı

12 Mart 2015 15:29

CHP Milletvekili Aday Adayı Süleyman Coşar, Senirkent ve Uluğbey’de eski dostlarıyla buluştu. Coşar, “Zaman zaman ayrı düşsek, hasret kalsak ta yol arkadaşlığı bizleri hiçbir zaman birbirimizden ayırmadı” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı Süleyman Coşar, Senirkent ve Uluğbey’de partililerle bir araya geldi. Önce parti örgütleri ziyaret edildi, ardından halkla koyu bir sohbet başladı.

Yıllarca Isparta’da sol siyasetin tanınan isimleri arasında yer alan Süleyman Coşar’ın ön seçim sürecinde yaptığı çalışmalarda ilginç manzaralar ortaya çıkıyor. Gittiği birçok ilçe, belde ve köyde ‘eski dostlar’ bir araya geliyor.

O buluşmalardan bir tanesi de Senirkent ve Uluğbey’de yaşandı. Senirkent’te parti örgütünü ziyaret eden Coşar, burada partililerle uzun uzun sohbet etti. Bir çok üye ile eski dost olan Coşar, ülke ve bölge sorunlarını ve çözüm önerilerini anlattı.

ATATRÜK’TEN GÖREV ALDIK

Uluğbey’de de büyük bir coşku ile karşılanan Coşar, köy kahvesinde partililer ve halkla kucaklaştı. Türkiye’nin ciddi ve sancılı bir süreç yaşadığını kaydeden Coşar, “Biz yıllar önce yine bu kahvelerde, bu sokaklarda memleket meselelerini konuşur, çözümler üretirdik. Şimdi; söz bitti’ sıra eylemde. 7 Haziran’da tarikat saltanatı yıkılacak, haramzadeler yıkılacak. Halk yeniden söz sahibi olacak. Cumhuriyet yeniden yurttaşlarımızı aydınlatacak. Bu bir propaganda değil, Mustafa Kemal Atatürk’ten görev aldık. Hepimiz bu görevi yerine getirmek için çabalayacağız” dedi.

 

Bu haber 528 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...