‘’MHP’nin iktidar olması şarttır’’

12 Mart 2015 15:32

MHP’den Milletvekili aday adaylığını açıklayan Mimar Hakan Demirtaş, Isparta’nın sorunlarını çözmek ve hizmet amacıyla bu yola çıktığını belirterek, “Artık partimizin iktidar olması şarttır ve bununda zamanı gelmiştir” dedi.

Mimar Hakan Demirtaş, dün parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla Milliyetçi Hareket Partisi’nden(MHP) Isparta Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Ispartalı olmanın ne demek olduğunu, hangi ilçede hangi köyde, hangi evde ocakların nasıl tüttüğünü yakinen bildiğini vurgulayan Demirtaş,  “Isparta’mızın sorunlarını çözebilme, Ispartalıya hizmet edebilmek amacı ile Milliyetçi Hareket Partisinden Milletvekili aday adayı olmaya karar verdim” dedi.

VATAN EVLATLARI DERİNDEN YARALANDI

Açıklamasında ülkenin kötü yönetilmesi sonucu ekonomik şartların kötülüğü, dış politikadaki basiretsizlik ve benzeri birçok konuyu detaylandırmaya gerek görmediğini ifade eden Hakan Demirtaş, sözlerini şöyle sürdürdü: “ Çünkü bu konular herkesçe bilinen sorunlarımız. Ancak şunun da bilinmesini isterim; Tarihi ile onur duyduğumuz Dolmabahçe Sarayı'nda Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bir avuç çapulcu önünde aciz duruma düşürülmesi, bedeli kanla, canla ödenerek kazanılan bu vatanın evlatlarım derinden yaralamıştır.

BU OYUNLARI BOZACAK İRADE MHP’DEDİR

Millet olarak İran kussa da kızılcık şerbeti içtim diyecek bir erdeme sahip, “Bir Türk Dünya'ya Bedel" sözünü hak edecek kadar da kahraman bir yapımız vardır.Tarih sayfalan atlattığımız badireler ve bu süreçlerdeki kahramanlıklarımızla doludur. Bugün de içinde bulunduğumuz ve daha da zorlaştırılarak arttırılmaya çalışılan sıkıntıların altından kalkabilecek maya her birimizde mevcuttur. Lâkin üzücü olan; toplum olarak tarihi, milli ve ahlâki değerlerimizin itibarsızlaştırmaya çalışılması, bizi biz yapan kardeşlik duygularımızın üzerinde oynanan çirkin oyunlardır. Bu oyunları bozacak irade Milliyetçi Hareket Partisi'ndedir. Artık partimizin iktidar olması şarttır ve bununda zamanı gelmiştir.”

HAKAN DEMİRTAŞ KİMDİR?

Ben Hakan Demirtaş Gelendost ilçesi Yenice köyündenim. Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık bölümü mezunuyum. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmamızda ticaret yapmaktayım.

 

Bu haber 631 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...