UGP’den Başkan Günaydın’a Plaket

13 Mart 2015 15:31

Yerel seçimler öncesinde Ulusal Gençlik Parlamentosu’nun (UGP) ‘Genç Dostu Kent, Genç Dostu Aday Kampanyası’ kapsamında İyi Niyet Sözleşmesi’ni imzalayan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a UGP tarafından plaket verildi. Türkiye’deki MHP’li belediyeler arasında Isparta Belediyesi Genç Dostu Kentler Projesi Pilot İli olarak belirledi. Plaketi Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın adına, Başkan Yardımcısı Recep Erdem aldı.

30 Mart 2014’de yapılan yerel seçimler öncesinde ‘İyi Niyet Sözleşmesi’ni imzalayan ve gençleri önemsediğini belirten Başkan Günaydın, gençlerin görüşlerinin kendileri açısından da büyük bir öneme sahip olduğunu belirtmişti.

Yapılan değerlendirmeler sonrasında ise UGP tarafından MHP’li belediyeler arasından Isparta Belediyesi Pilot olarak seçildi. Şimdiki aşamada ise Isparta Kent Konseyi Gençlik Merkezi’nin de aralarında bulunduğu bir ekip gençlerin sorunlarını, çözüm önerilerini belirleyecek, araştırmalar yapacak ve önerilerini bir rapor haline getirerek Isparta Belediyesi’ne sunacak.

Isparta Belediyesi’nin pilot olarak seçilmesi dolayısıyla UGP’nin Isparta Yürütme Kurulu Üyesi Burak Kazım Mırık, Isparta Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mert Can Arıtürk ile UGP’nin yürütme kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a Genç Dostu Kentler Projesine katkılarından dolayı Ulusal Gençlik Parlamentosu adına bir plaket takdim edildi. Plaketi Başkan Günaydın adına Belediye Başkan Yardımcısı Recep Erdem aldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Recep Erdem, plaketten dolayı Başkan Günaydın adına ziyaretçilere teşekkür ederken, her zaman gençlerle birlikte olduklarını ve gençlerin görüş ve önerilerine önem verdiklerini aktardı.

 

 

 

Bu haber 688 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...