‘’Vatandaşın yüz yüze derdini dinleyen bir vekil Isparta görmedi’’

13 Mart 2015 15:39

MHP Milletvekili aday adayı İsmail Bacak, ‘’Size söz verip bir girişimde bulunmamışsam ofisime geldiğimde yüzüme söyleyebilirsiniz. Ben vekilliği böyle yapacağım. Vatandaşın yüz yüze derdini dinleyen bir vekil Isparta görmedi. Bu ilkin önderi ben olacağım. Size namus sözü veriyorum’’ dedi.

İşadamı İsmail Bacak, dün parti binasında MHP’den milletvekili aday adaylığını açıkladı. Isparta halkına bazı hususlarda taahhütler veren Bacak, bugüne kadar hiçbir milletvekilinin yapmadığı şeyleri yapacağını ileri sürdü.

‘’YAŞANTIMIN 5 YILI HARİÇ HEP ISPARTA’DAYDIM’’

Konuşmasına kendini tanıtarak başlayan Bacak, ‘’1953 Yılında Isparta’da doğdum. İlk, orta, lise tahsilimi Isparta merkez, üniversiteyi de İzmir Buca Eğitim Fakültesinde tamamladım. Evliyim ve 3 kız evladım var. Ticaretle uğraşıyorum. 12 Eylül döneminde taş medresede 3,5 yıl ve askerlikte geçen 1,5 yılın haricinde Isparta’dan hiç ayrılmadım. Kazandığımı Isparta’da harcadım ve Isparta’ya yatırım yaptım’’ dedi.

‘’SİYASİ HAYATIN EN ZOR DÖNEMLERİNDE

BİLE BU KUTLU DAVADAN VAZGEÇMEDİM’’

45 yıldır ülkücü hareketin her zaman yanında ve içinde olduğunu ifade eden Bacak, şunları söyledi; ‘’Bu hareketin her kademesinde verilen görevleri yerine getirdim. Büyük bir Isparta sevdalısı olarak bu güzel şehrimizi hiçbir zaman terk etmedim. Bugüne kadar gerek siyasi hayatımda, gerekse ticari hayatımda başımı öne eğdirecek hiçbir olumsuz olay yaşamadım. Türk siyasi hayatının en zor dönemlerinde bile kutlu gördüğüm bu davadan hiçbir zaman vazgeçmedim.

‘’İNSANIMIZ ANKARA’YA KADAR YORULMASIN

DİYE OFİSİM ISPARTA’DA HEP AÇIK OLACAK’’

Bugüne kadar Milletvekili seçilenler kapağı Ankara'ya attıktan sonra Isparta’yı unuttular. Ben öyle yapmayacağım. İnsanımız Ankara ya kadar yorulmasın diye Isparta'da 12 saat hizmete açık bir ofisim ve görevli bir arkadaşım olacak. Isparta’ya her gelişimde ofisimde olacağım ve herkese kapım açık olacak. Randevusuz her insanımız bana ulaşabilecek. Bir isteği olan arkadaşım isteğini bana iletecek, çözmek için her türlü girişimi yapacağım ve istek sahibini mutlaka bilgilendireceğim. Milletin vekili olacaksam ona hizmet için seçildiğimi unutmayacağım. Bugüne kadar kime ne söz verdimse yerine getirdim. Bundan sonra da sözünde duran birisi olarak yaşayacağım. Size söz verip bir girişimde bulunmamışsam ofisime geldiğimde yüzüme söyleyebilirsiniz. Ben vekilliği böyle yapacağım. Hangi partiden olursa olsun bugüne kadar vatandaşı ile yüz yüze gelip dert dinleyen bir vekil Isparta görmedi. Bu ilkin önderi ben olacağım. Size namus sözü veriyorum.

‘’HER İNSANIN ANKARA’DAKİ EVİ VE ELİ OLACAĞIM’’

Aday olup seçildiğim takdirde öncelikle Isparta’nın ve tüm hemşerilerimizin; hiçbir ayrım yapmadan Ankara'daki eli ve evi olacağım. Özelde Isparta’nın genelde Ülkemin sorunlarının meclisteki sırrı olacağım. Aday olayım ya da olmayayım, riyasetteki duruşum asla değişmeyecektir. Her zaman olduğu gibi Milliyetçi ve Ülkücü olmanın sorumluluğu içerisinde partimizin başarısı için var gücümle çalışacağım. Sözüm senettir.’’

 

Bu haber 911 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...