‘’Isparta’da Recep Tayyip Erdoğan karşıtlığı üretenler var’’

13 Mart 2015 15:54

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Doç. Dr. Suat Kolukırık, Isparta’da şehrin önünü tıkayanların olduğunu belirterek, ‘’Isparta rotası belli olmayan sularda gezinen bir tekne gibi yol almaya çalışıyor’’ dedi.

Isparta’da Recep Tayyip Erdoğan karşıtlığı üretenlerin bulunduğunu ileri süren Kolukırık, ‘’Bu insanlar aynı zamanda şehrin gelişiminin önünü de tıkayanlardır. 2011 yılında 3. sıra milletvekili olduğumda da söylemiştim; Isparta bir güldür soldurmayalım, iktidardan yana oyumuzu kullanalım. Isparta, iktidara karşı muhalefet etme gücünde olan bir şehir midir? Neden birileri ısrarla iktidar karşıtlığı söyleminde bulunuyor? Şunu tüm yüreğimle söylüyorum ki kendi menfaatleri uğruna şehrimizi daraltan, küçülten ve marjinalleştiren yapılar bugün bin pişman haldeler. Gezdiğim, ziyaret ettiğim her yerde aynı tepki ve yorumları alıyorum. Isparta rotası belli olmayan sularda gezinen bir tekne gibi yol almaya çalışıyor. Rakamlar ve şehirde yaşayanların şikâyetlerine bakmakta yarar var. Biz biriz ve Isparta’yız demeden önemli işlere imza atma şansımız yok. Şehirde yaşayan herkes kendi sorumluluklarını yeniden gözden geçirmelidir.

‘’OLCEK İŞE BAKALIM’’

Ispartamızın bizlere emanet ettiği güzel deyimler var. ‘Ispartalı Kabağını, Kavağını ve Menfaatini Sever’ ya da ‘Olcek işe bakalım’. Benim söylediğim yalnızca budur. İktidarla birlikte yürümenin bu şehre ve bizlere olabileceği katkılarla bağlantılı bir söylemdir. Ben Yeni Türkiye tasavvuruna inanmış biri olarak ta bunu söylemek hakkımdır kanaatindeyim. Ve nefes alıp verdiğim sürece de bu böyle olacak’’ şeklinde konuştu.

Bu haber 749 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...