‘’AKP’dekiler menfaat için birbirleriyle yarışıyor’’

13 Mart 2015 15:58

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, AKP iktidarında ‘’Bir yerlere gelebilir miyim?’’ yarışının başladığını ileri sürdü. Bu durumun maalesef Isparta’nın şanlı siyasi tarihine ve siyasi ahlakına yakışmadığını belirten Yalçın, ‘’Diktatörlükle yönetilen ülkelerde bile bazı pazarlıklar bu kadar görülmüş değildir’’ dedi.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, AKP’den aday adayı olanlara göndermede bulundu. Bu kişilerin tamamen menfaat güttüğünü ileri süren Yalçın, ‘’AKP iktidarında bir yerlere gelebilir miyim yarışı başladı. Bu maalesef siyasi ahlak ve Isparta’nın şanlı siyasi tarihi açısından iyi bir şey değil. Bu konuda eleştiriler geldiği için açıklama yapma durumunda kaldık’’ dedi.

‘’7 HAZİRAN SEÇİMLERİNİN KENDİNE HAS BİR ÖZELLİĞİ VAR’’

Bu anlamda 7 Haziran tarihinde seçimin istedikleri gibi sonuçlanması için inanarak ve her şeyini ortaya koyan bir ekiple yola çıktıklarını belirten Yalçın, ‘’7 Haziran seçimlerinin kendine has bir özelliği var. Türkiye’de 90 yıllık reklam arası olarak değerlendirdikleri Cumhuriyetin her şeyinin tekrar gözden geçirildiği ve bu değişimin nasıl yapılacağıyla ilgili hukuki altyapıların hazırlandığı bir dönemden geçiyoruz. MİT Müsteşarı istifa ederek bir partiden aday adayı olacağını açıklamıştı. Hangi pazarlıklar veya hangi tehditler olduğunu bilmediğimiz bir süreç daha yaşandı. İstifa ederek siyasette varım diyen MİT Müsteşarı, tekrar eski görevine iade edildi. Bir siyasi kişi MİT’in başına getirildi. Diktatörlükle yönetilen ülkelerde bile bazı pazarlıklar bu kadar görünmüş değildir. Onun için bu seçimin hangi açıdan ele alırsak alalım çok stratejik bir seçim olduğunu herkes bilmelidir. Biz de çalışmalarımızı buna göre yapacağız ve 7 Haziran’da MHP iktidarıyla bu kötü gidişe dur demeye çalışacağız’’ şeklinde konuştu.

Bu haber 698 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...