Emrespor, Yıldız ve Ökkeş’le yollarını ayırdı

31 Ekim 2012 17:42

Isparta Emrespor’da ilginç gelişmeler yaşanıyor. Kırmızı - Siyahlılarda Yardımcı Antrenör Ender Yıldız, Masör Ökkeş Ülker'e yollar ayrılırken takım kaptanı Gökhan Altıntaş da süresiz kadro dışı bırakıldı.

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta Isparta’yı temsil eden ve aldığı sonuçlarla orta sıralarda yer alan Emrespor’da gerek teknik kadrosunda gerekse takımında ilginç olaylar yaşanmaya başladı. Kulüp yönetimi sezon başından bu yana takımda Yardımcı Antrenör olarak görev yapan Ender Yıldız ve Masör Ökkeş Ülker ile yolların ayrıldığını ve takım kaptanı Gökhan Altıntaş’ın da süresiz kadro dışı bırakıldığını bildirdi.

Bu karar doğrultusunda büyük şaşkınlık yaşayan üçlünün takımdan ayrılması kırmızı-siyahlı ekipte şok etkisi yarattı. Takımın genel kaptanı Fehmi Gülver, ayrılıkların yönetim kurulu kararıyla olduğunu savundu.

Yönetimin yardımcı Antrenör Yıldız, masör Ülker’e, “Sizlerle çalışamayacağız” dediği öğrenildi. Gökhan Altıntaş’ın da kadro dışı bırakıldığı kendisine iletilirken kaptanlığa ise Alihan Ünal getirildi.

Bu haber 2362 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...