Prof. Dr. Ersan Öz SDÜ’de Konferans Verdi

16 Mart 2015 18:34

Ekonomi ve Yönetim Topluluğu, Kamu ve Özel Sektörde Kariyer İmkânları ve Mülakat Teknikleri konulu konferans düzenledi. Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa, Pamukkale Üniversitesi Mali Hukuk A.B.D. Başkanı Prof. Dr. Ersan Öz, konuşmacı olarak katıldı.

Dinleyenlere, kariyer planlamasını yaparken zirveye giden yolları ve başarı yöntemlerini anlatan Öz, “İyi yerlere gelmenin ilk şartı hayatı iyi planlamaktır. Mezun olduğunuzda neler yapacağınızı, hangi mesleklerde yükselmek istediğinizi planlamalısınız.” dedi.  Öz, Kamu, özel ve serbest meslek ve girişimcilik yönündeki kadrolar hakkında katılımcıları bilgilendirerek bu kadroların kariyer olanaklarını değerlendirdi.

Daha sonra mülakat teknikleri hakkında bilgiler veren Öz, iş görüşmesine giden birinin yapması ve kaçınması gereken davranışları canlandırılan bir mülakat örneğini uygulamalı olarak gösterdi.

Katılımcıların ilgiyle dinlediği seminerin sonunda Maliye Bölümü Başkanı Doç Dr. Ali Yavuz, Prof. Dr. Ersan Öz’e plaket ve çiçek takdim ederek katılımları için teşekkür etti.

 

Bu haber 689 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...