Gözyaşı Geceleri Isparta’ya geliyor

31 Ekim 2012 17:47

Gittiği her yerde büyük bir ilgi ve beğeni ile karşılanan Gözyaşı Geceleri 21 Kasım’da Isparta’ya geliyor. Söz konusu programı 2 bin kişiye yakın bir seyirci kitlesinin izlemesi bekleniyor.

21 Kasım 2012 Çarşamba günü Gündüz 12:30 ve akşam saat 19:30 da olmak üzere 2 seansta Kerbela ismiyle yayınlanacak olan program Belediye Kültür Merkezi Sineması'nda sahnelenecek.

Bütün programlarını Mesnevî'den esinlenerek gerçekleştiren Gözyaşı Geceleri'nin yeni oyunu ‘Karbela’ 21 Kasım’da Isparta’da sergileyecek. Anadolu Turnesi’ne Konya’dan başlatan GözyaşıGeceleri yeni oyunu ‘Kerbela’ ile Isparta seyircisinin önüne çıkacak.  

Bilindiği gibi; Gözyaşı Geceleri adlı programın 23 yıldır Türkiye’de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde sahneleniyor. Söz konusu programın ‘Kerbela’ bölümünde Kerbela’da yaşanan zulüm ve vahşet anlatılıyor.

Program için gözyaşı organizasyonun verdiği uyarılar ve bilet satış noktaları ise şöyle;   Bilet veya davetiyeler 1 kişiliktir. Bilet veya davetiyeleri program girişinde mutlaka göstermelisiniz. Program saatinden önce yerinizi almanız gereklidir. Çocuklar bilete tabidir. 12 yaş altı çocukların ve hamilelerin, ayrıca yüksek tempo ve heyecana dayanamayacakların gelmemesi ve getirilmemesi gerekmektedir.

Bilet Satış Noktaları: NT Mağazası,  Tekbir Giyim, Özyılmaz Tuhafiye, Tutku Bebe Giyim, Foto Yalçın ve Gülümse Gül Ürünleri. 

 

 

Bu haber 835 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...