Mili Piyango 19 Mart çekilişi Isparta’da yapılacak

19 Mart 2015 15:58

Milli Piyango İdaresi ile Isparta Valiliği işbirliğinde 19 Mart çekilişi Perşembe günü Isparta’da yapılacak. Barida Otel’de yapılacak çekilişin ardından ünlü sanatçılar Murat Başaran ile Özlem Kaya sahne alacak.

Isparta Valiliği, kentin turizm odaklı gelişmesi ve kalkınmasını sağlamak amacıyla başlattığı tanıtım faaliyetlerine bir yenisi daha ekledi. Bu doğrultuda Mili Piyango İdaresi ile Isparta Valiliğinin işbirliğinde 19 Mart çekilişi Isparta’da gerçekleştirilecek.

Perşembe günü saat 14.00’da Barida Otel’de yapılacak çekiliş, saat 18.00’da büyük ikramiye talihlisinin belirlenmesi ile son bulacak.

Talihlilerinin belirlenmesinin ardından saat 18.30’da ise Milli Piyango İdaresi tarafından etkinliğe katılan davetlilere yönelik sürpriz hediyelerin yer aldığı çekiliş gerçekleştirilecek.

Girişlerin ücretsiz olduğu etkinlikler kapsamında saat 19.30’da konser düzenlenecek. Sunuculuğu Ateş Bey’in yapacağı konserde ünlü sanatçılar Murat Başaran ve Özlem Kaya sahne alacak.

Milli Piyango İdaresi işbirliğinde gerçekleştirilecek büyük ikramiye çekilişine tüm Ispartalıları davet eden Vali Vahdettin Özkan, etkinliğin kentin tanıtımına büyük katkı sağlayacağına inandığını ifade ederek, “Isparta Valiliği olarak ilimizin tanıtımına katkı sağlayan bu tür etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber 627 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...