“AKP zihniyetini sandığa gömmek hepimizin görevi olmalıdır”

19 Mart 2015 16:00

Ön seçim bürosu açan CHP Isparta Milletvekili aday adayı Yusuf Erdoğan, AK Parti hükümetine yüklendi. Erdoğan, “Cumhuriyet kurulurken çocuğundan değerli görüp de merminin üstüne yorganını atan atalarımızın kemiğini sızlatmak istemiyorsak, AKP denilen bu zihniyeti sandığa gömmek hepimizin görevi olmalıdır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Aday Adayı Yusuf Erdoğan, ön seçim bürosunu açtı. Birey Dershanesi altındaki işyerinde açtığı seçim bürosunda faaliyetlerine devam edecek olan Erdoğan, seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada AK Parti hükümetine yüklendi.

 ATALARIMIZIN KEMİKLERİNİ MEZARDA

SIZLATMAK BİZİM GÖREVLERİMİZ DEĞİLDİR

Konuşmasına şu şekilde devam eden CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Yusuf Erdoğan, şunları söyledi:  “Parti içerisinde 18 arkadaşımızla bir mücadelemiz var. Atalarımızın kemiklerini mezarda sızlatmak bizim görevlerimiz değildir. Eğer bu Cumhuriyet kurulurken çocuğundan değerli görüp de merminin üstüne yorganını atan Atalarımızın kemiğini sızlatmak istemiyorsak, AKP denilen bu zihniyeti sandığa gömmek hepimizin görevi olmalıdır.

 AKP CUMHURİYETE KARŞIDIR

AK Parti’nin, cumhuriyete karşı olduğunu ileri süren CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Yusuf Erdoğan “AKP’nin tek bir sorunu var. Kanla, canla, başla kurulan Cumhuriyete karşıdır. Ekonomiyi belirli ölçüde benimseyebiliriz, hırsızlıklarını görmeyebiliriz, haydutluklarını, yandaş kayırmalarını görmezden gelebiliriz ama Atatürk’e ve Cumhuriyet’e dil uzattığında Türk halkı AKP’nin karşısına dikelecektir.

ALLAH NE KADAR ÖMÜR VERİRSE ORAYA KADAR SAVUNACAĞIM

Cumhuriyetin değerleri savunmuş Türk halkının mutlaka alanlara çıkıp AKP’nin 12 yıldır bu ülkede uyguladığı faşizan düzeni yıkmak için birebir anlatma zorunda olduğunu söyleyen CHP Isparta Milletvekili Aday Adayı Yusuf Erdoğan “Onun için yatmak ve dinlenmek yok. Cumhuriyete inanmış bu bizim asli görevimizdir. Sizlere söz veriyorum. Allah ne kadar ömür verirse oraya kadar savunacağım ama o güne kadar AKP’nin ömrü kalmayacak ben onlardan fazla yaşayacağım çünkü onları sandığa gömeceğim, bu Ülkenin buna ihtiyacı var”.

CHP’DE ÖRNEK BİR DEMOKRASİ YAŞANIYOR

Açılışta konuşan CHP İl Başkanı Senayi Demirkol “Partimizde bir demokrasi örneği yaşanıyor. Partimiz eski İl Başkanı Yusuf Erdoğan’ın çıktığı bu hizmet yarışında kendisine başarılar diliyorum açtığı seçim bürosunun hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

 

Bu haber 609 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...