Naci Yoldaş seçim çalışmalarını İlçelerde sürdürüyor

20 Mart 2015 15:25

CHP Milletvekili aday adayı Naci Yoldaş aday adaylığı çalışmasını, seçim çalışmasına dönüştürdü. Hafta sonu Yalvaç ve köylerini dolaşan Naci Yoldaş düzenlediği kahve toplantılarında vatandaşlardan partisine oy isterken, diğer taraftan CHP üyelerine de yapılacak ön seçim sürecine ilişkin açıklamalar yaptı.

CHP’de aday adaylarının üyelere yönelik ön seçim çalışmaları sürüyor. CHP Milletvekili aday adayı Naci Yoldaş ise bir taraftan üyelere yönelik çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan ziyaret ettiği yerlerde kahve toplantıları yaparak 7 Haziran seçimlerinde vatandaşlardan CHP’ye destek vermelerini istiyor.

CHP Milletvekili Aday Adayı Naci yoldaş ön seçim çalışmaları kapsamında hafta sonunu Yalvaç merkez, Hüyüklü, Yağcılar, Sücüllü, Yukarı Kaşıkara, Körküler ve Kumdanlı’da geçirdi. Ziyaret ettiği yerlerde üyelerle görüşmenin yanı sıra vatandaşlarla kahve toplantıları düzenleyen cumhuriyetin tehlike altında olduğunu söyleyerek “7 Haziran genel seçimlerinde sadece ilimizi temsil edecek milletvekilleri seçilmeyecek, aynı zamanda Türkiye’nin geleceği, yönetim şekli ve çocuklarımızın yarınları oylanacak. Bunu bilerek seçimlerde tavır alınmalıdır” dedi.

Naci Yoldaş aday adaylığının yanında genel seçime yönelik çalışmaları da sürdüreceğini söyleyerek amacının 29 Martta yapılacak ön seçimlere kadar Isparta’nın tüm yerleşim birimlerinde vatandaşlarla bir araya gelmek olduğunu söyledi.  

 

Bu haber 737 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...